Použité suroviny receptu Treska se žampióny a krevetkami:
4 porce tresky
| citrónová šťáva
| sůl
| hladká mouka se špetkou sladké papriky na obalení
| olej
| 1 malá plechovka žampiónů
| 100 g mražených krevet
| sójová omáčka
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Treska se žampióny a krevetkami:
Kousky tresky pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce se sladkou paprikou a na oleji osmažíme po obou stranách. Pak ryby vyjmeme, do zbylého oleje vhodíme okapané plátky žampiónů, osolíme je a chvíli dusíme. Přidáme rozmražené krevetky a nadrobno nasekanou petrželku. Ještě chvilku dusíme, až jsou žampióny měkké a dochutíme sójovou omáčkou. Pak porce ryb přeléváme připravenou směsí a podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Treska se žampióny a krevetkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!