Použité suroviny receptu Uzená ryba s pikantním rosolem:
2 ks uzeného pstruha
| 30 g čiré želatiny
| 2 jablka
| 100 g čerstvého křenu
| 0,2 l vývaru
| ocet
| sůl
| cukr
| 60 g kysané smetany
| 1 limetka
Postup přípravy receptu Uzená ryba s pikantním rosolem:
Oloupaná jablka nastrouháme a zastříkneme octem, aby nezhnědla. Nastrouhaný křen spaříme vývarem a do něho vmícháme želatinu, přidáme jablka, přisolíme a osladíme.
Hmotu nalijeme do tvořítka a necháme ztuhnout.
Z jablkového křenu krájíme libovolné tvary a skládáme je na talíř k rybě.
Ozdobíme řezy limetky, kysanou smetanou a listy salátu.
Fotky receptu Uzená ryba s pikantním rosolem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!