Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený kapr s kyselým zelím a brusinkami

fotka Zapečený kapr s kyselým zelím a brusinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený kapr s kyselým zelím a brusinkami:

800 g očištěného porcovaného kapra  | 800 g kyselého zelí  | 300 g uzené slaniny  | 1 cibule  | 1 očištěná nastrouhaná brambora  |  sůl, pepř, kmín  | 2 ks bobkového listu  | 100 g másla  | 4 polévkové lžíce kyselé smetany  | 80 g brusinek  | 100 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Zapečený kapr s kyselým zelím a brusinkami:

Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a lehce zpěníme. Vložíme okapané kyselé zelí, podlijeme, přidáme koření a dusíme pod pokličkou asi 40 minut. Pokud Vám v zelí zbyla tekutina, slijeme ji a přidáme víno, strouhaný brambor, dobře promícháme a dle potřeby dochutíme.
Očištěný a upravený filet z kapra osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a kapra zprutka po obou stranách opečeme (pouze na barvu, nikoli dohotova).
Pečící formu vyložíme ještě teplým zelím, na něj položíme opečeného kapra, potřeme kyselou smetanou a okapanými brusinkami. Vše přikryjeme pečícím papírem a ve vyhřáté troubě pečeme při cca 200 stupních Celsia asi 15 minut.


Fotky receptu Zapečený kapr s kyselým zelím a brusinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený kapr s kyselým zelím a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !