Použité suroviny receptu Zeleninové trojhránky z listového těsta:
200 g listového těsta
| 200 g sterilovaných červených fazolí
| 200 g sterilované kukuřice
| 200 g rajčat
| 100 g cibule
| 60 g česneku
| 50 g oleje
| 100 g jemný kečup Hellmann´s
| 1 vejce
| dle chuti: fenyklu a dobromysli
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Zeleninové trojhránky z listového těsta:
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme fazole, kukuřici, sůl a koření. Potom vložíme rajčata, jemný kečup Hellmann´s a velmi krátce podusíme. Z listového těsta rozválíme tenký plát, který rozdělíme na 4 díly. Směs přeložíme na těsto a zabalíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme dozlatova.
Fotky receptu Zeleninové trojhránky z listového těsta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!