Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bažant plněný pečený po ardensku

fotka Bažant plněný pečený po ardensku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bažant plněný pečený po ardensku:

1 bažant  | 60 g slanina  | 60 g másla  | 0,4 l lanýžové omáčky  |  divoké koření  |  vývar  |  sůl  | omáčka  | 150 g kaštanové kaše  | 100 g dušené rýže  | 50 g žampiónů dušených na másle

Postup přípravy receptu Bažant plněný pečený po ardensku:

Nejprve si připravíme nádivku; všechny ingredience lehce promícháme a pak použijeme k plnění bažanta.
Připraveného, očištěného bažanta opláchneme, uvnitř i navrch osolíme, prsa a stehna protáhneme na proužky nakrájenou slaninou, břišní dutinu naplníme připravenou nádivkou, zašijeme a svážeme.
V hrnci rozpustíme máslo, do něho vložíme bažanta prsy dolů, přidáme divoké koření, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme doměkka, to trvá 1 až 1,5 hodiny.
Během pečení bažanta obrátíme a přeléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar.
Upečeného bažanta opatrně nožem rozkrojíme na 4 díly, upravíme na talíře a přelijeme lanýžovou omáčkou, do které jsme přimíchali částečně vydušenou šťávu z upečeného bažanta.


Fotky receptu Bažant plněný pečený po ardensku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant plněný pečený po ardensku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !