Použité suroviny receptu Bifteky z mletého hovězího masa se sýrem:
2 lžíce solamylu
| 650 g mletého hovězího masa
| 150 g eidamu
| 200 ml zakys. smetany
| 2 vejce
| 1 lžíce vegety
| sůl a pepř
| olej
Postup přípravy receptu Bifteky z mletého hovězího masa se sýrem:
Libové hovězí maso nakrájíme na menší kousky, které jemně umeleme. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
Ve větší míse promícháme umleté maso s vejci, sýrem, zakysanou smetanou a škrobovou moučkou v hladkou hmotu. Ochutíme vegetou a jen opatrně osolíme a opepříme. Mísu zakryjeme folií a necháme v chladu rozležet asi 1/2 hodiny.
Mokrýma rukama tvoříme z hmoty biftečky, které zvolna smažíme na oleji do růžova. Hotové necháme okapat na papírovém ubrousku.
Fotky receptu Bifteky z mletého hovězího masa se sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!