Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burgundský slaný koláč

fotka Burgundský slaný koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Burgundský slaný koláč:

1/4 kila polohrubé mouky  | lžička soli  | 1 žloutek  | 125 g másla  | 4 lžíce vody  | Náplň:  | 3 vejce  | 4lžíce kysané smetany  | 1/4 sýra Camembert(může být i hermelín apod.)  | 3 nakyslá oloupaná jablka  | 10dkg. šunky  | špetka sůl, pepř, muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Burgundský slaný koláč:

Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, přidáme žloutek a na lupínky nakrájené máslo, sůl, po troškách přidáváme vodu a vše zpracujeme do těsta. Necháme odpočinout v chladničce. Mezi tím si připravíme náplň vajíčka, smetanu, nakrájený sýr, jablka na kostičky a šunku na kostky, osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátového oříšku. Troubu rozehřejeme na 200 stupňů, těsto vyválíme a přendáme do kulaté koláčové formy, uděláme nízké okraje. Navršíme náplň a dáme na pět minut péct, pak snížíme teplotu na 180 stupňů a zapékáme další půl hodinu. Podáváme horký.


Fotky receptu Burgundský slaný koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burgundský slaný koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !