Vložil: | Martaa |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Buřtguláš :
0,5 kg točeného salámu (slovenský točený, kabanos...)
| 1 cibule
| 1 konzerva rajčatového protlaku
| 1/2 kostky bujónu
| 1 lžička hladké mouky
| 1/2 hrníčku mléka
| olej
| sůl
| majoránka
Postup přípravy receptu Buřtguláš :
Cibulku zpěníme na trošce oleje a na ní osmahneme na kostky nakrájený točený salám, přidáme bujón, rajčatový protlak, podlijeme vodou a chvíli dusíme. Nakonec přidáme mléko se lžičkou hladké mouky a povaříme. Podle chuti dosolíme, můžeme přidat trochu majoránky nebo bazalky. Podáváme s těstovinami, brambory nebo pečivem. Dobrou chuť!
Fotky receptu Buřtguláš :
Fotky vložil: tvackova1,Bezinka,hanina51