Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jeseter na houbách:
4 porce jesetera
| 2 hrnky krájených žampiónů
| 1/2 hrnku vody
| 3 lžíce másla
| 1 lžíce hladké mouky
| 4 plátky slaniny
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Jeseter na houbách:
Jesetera vykostíme a upravíme si z něj filátka, která osolíme, opepříme, prošpikujeme slaninou a dusíme na másle společně se žampióny. Když je ryba měkká vymeme ji na nahřátý talíř šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme. Podáváme s bramborem.
Fotky receptu Jeseter na houbách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!