Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kološvářské zelí

fotka Kološvářské zelí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kološvářské zelí:

2 pytlíky zelí  | 1/2 kg mletého masa  | 1 pytlík rýže  | 2 ks klobásy  | 4 ks vejce natvrdo  | 1 ks smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu Kološvářské zelí:

Zelí podusíme. Mleté maso osmahneme, okořeníme solí, pepřem, červenou paprikou česnekem a mletým kmínem. Do masa přimíchat uvařenou rýži. Pekáč vymažeme tukem, na dno dáme zelí, pak mleté, klobásy a vejce. Postup ještě jednou opakujeme. Poslední vrstva je zelí. Zalijeme smetanou a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.


Fotky receptu Kološvářské zelí:

Kološvářské zelí
Kološvářské zelí
Kološvářské zelí
Kološvářské zelí
Fotky vložil: katyakaty 
Hodnocení receptu Kološvářské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !