Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuličky z vinné klobásy a žampionů

fotka Kuličky z vinné klobásy a žampionů
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 98

Použité suroviny receptu Kuličky z vinné klobásy a žampionů:

1 kg vinné klobásy  | 9 středně velkých žampionů  | 10 g másla  | 1 bílá bagetka  | 100 ml suchého bílého vína  | 1 vejce  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuličky z vinné klobásy a žampionů:

Bagetu nakrájejte na kostičky a zalijte bílým vínem. Žampiony očistěte, odkrojte nožičky, nakrájejte na plátky a poduste na másle. Klobásu vymačkejte ze střívka a promíchejte s namočenou bagetou, až vznikne kaše. Přidejte žampiony, vejce a promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete. Z této hmoty tvořte kuličky o velikosti vlašského ořechu. Naskládejte je na plech vyložený pečícím papírem, potřete olejem a vložte do trouby vyhřáté na 170 st.C. Pečte 20 minut dozlatova.


Fotky receptu Kuličky z vinné klobásy a žampionů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuličky z vinné klobásy a žampionů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !