![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna na paprice: Kuřecí stehna omyjeme pod studenou vodou, osolíme a vložíme je do zahřátého másla. Stehna opečeme dorůžova. Pak je vyjmeme. Na másle osmažíme najemno nakrájenou cibuli. Do cibule vmícháme mletou papri ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - Kančí řízky na divoko: Olivový olej, rajčatový protlak a sušené švestky zalijeme vodou a vaříme do měkka. Poté rozmixujeme. Předem naložené kančí řízky opečeme na obou stranách. Podáváme s bramborovými noky a vařenou růžičk ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - Srnčí guláš s Lyonskými brambory: Cibuli podusíme na oleji, přidáme slaninu a srnčí maso. Osolíme, opepříme, přidáme tlučený kmín, rum, červené víno a vše dusíme do měkka.
Převařené brambory nakrájíme a opékáme na oleji. V octové vod ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - Kančí se šípkovou omáčkou: Kančí kýtu naložíme na dva dny do nálevu z oleje, kořenové zeleniny a divokého koření. Nakrájenou kořenovou zeleninu orestujeme dozlatova, přidáme cibuli, ocet, cukr, sůl, mleté divoké koření, zalijem ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelenina s vepřovými panenkami: Panenky nakrájíme na nudličky. Citrónovou šťávu smícháme s rozmačkaným česnekem, sójovou omáčkou a kayenským pepřem. Maso marinujeme 30 minut.
Sezam upražíme bez tuku. Zeleninu nakrájíme na nudličky. ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované dušené hovězí: Maso umyjeme, usušíme. Tučnou slaninu nakrájíme na tenké proužky, pečeni posypeme pepřem a obložíme kousky slaniny.
Pro marinádu očistíme a na drobné kousky nakrájíme česnek, cibuli a karotku. Bobkov ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí ragú s brokolicí: Maso nakrájíme na nudličky. V pánvi rozpustíme máslo a maso na něm asi 4 minuty opékáme. Nudličky z pánve vyjmeme, osolíme, opepříme a uložíme stranou do tepla.
Brokolici rozdělíme na růžičky. Přelij ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná na víně a ginu: Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách prudce v oleji opečeme. Maso vyjmeme a odložíme na teplo.
Do výpeku dáme máslo, mouku, osmahneme, zalijeme vínem, přidáme je ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná vepřová kapsa: Mleté maso ochutíme česnekovou pastou a provensálskými bylinkami.
Vepřové maso nakrájíme, naklepeme. Naklepané potíráme hořčicí, poté dáme slaninu, mleté maso, sýr, salám a pak přeložíme a položíme n ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborákové medvědí tlapy: Z bramborákového těsta smažíme velké bramboráky. Krkovici nebo kotletu nakrájíme, okořeníme oblíbeným kořením a osmažíme z obou stran.
Hotové bramboráky dáme na talíř. Na placku položíme ke kraji mas ... …více»
|