Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 27.05. 2025
Dnes má svátek Valdemar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí plátky s černým pivem

Hovězí plátky s černým pivem
9. 02. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí plátky s černým pivem: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na sádle opečeme. Maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme pivem a trochou vody, povaříme, vrátíme maso, přidáme ocet, cukr, bobkový list, t ... …více»

Špagety s kabanosem

Špagety s kabanosem
9. 02. 2009 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Špagety s kabanosem: Podle postupu na sáčku uvaříme špagety, nejlépe v osolené vodě s kapkou oleje, aby se nelepily. Scedíme a uchováváme teplé. Mezitím nakrájíme kabanos na malé centimetrové kousky a oloupanou cibuli na ... …více»

Knedlíky s uzeným

Knedlíky s uzeným
9. 02. 2009 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Knedlíky s uzeným: Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme 2,5 na kostky pokrájené starší housky a dozlatova osmahneme. Další 2,5 housky namočíme do mléka. Uzené maso nakrájíme na kousky. Osmahnuté housky s ... …více»

Hovězí roláda s chlebovou nádivkou

Hovězí roláda s chlebovou nádivkou
9. 02. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí roláda s chlebovou nádivkou: Chleba nakrájíme na kostky. Mléko povaříme a 1/8 l vody, přelijeme chléb a 15 minut necháme odležet. Vymačkáme a propasírujeme přes síto. Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostky, osmahneme na ... …více»

Hovězí maso po zahradnicku

Hovězí maso po zahradnicku
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso po zahradnicku: Hovězí maso opláchneme, otřeme utěrkou a osmažíme na oleji. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji dozlatova, pokrm osolíme, okořeníme, podlijeme teplou vodou a asi 1 hodinu dusíme pod p ... …více»
 

Hovězí svíčková v obalu z listového těsta

Hovězí svíčková v obalu z listového těsta
9. 02. 2009 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí svíčková v obalu z listového těsta: Maso osolíme, opepříme, a v horkém tuku ze všech stran opečeme. Poté vyjmeme a výpek zachováme. Houby namočíme. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme v horkém tuku. Přidáme houby, šunku nakrájenou ... …více»

Hovězí tokáň se saturejkou

Hovězí tokáň se saturejkou
9. 02. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí tokáň se saturejkou: Maso nakrájíme na hranolky. Drobně pokrájenou slaninu vyškvaříme, na ní zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme rozetřený česnek, oloupaná rajčata, nakrájené papriky a nakonec vložíme maso. Podlijeme vínem ... …více»

Rostbíf se zelenou omáčkou

Rostbíf se zelenou omáčkou
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rostbíf se zelenou omáčkou: Předehřejeme troubu na 150 stupňů. Rostbíf opláchneme a osušíme, vetřeme sůl a pepř. Opečeme na 3 lžících oleje. Plech potřeme 1 lžící oleje, vložíme maso a pečeme v troubě asi 25 minut. Zabalíme do ... …více»

Opékané brambory s masem

Opékané brambory s masem
9. 02. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Opékané brambory s masem: Brambory uvaříme ve slupce, propláchneme studenou vodou, oloupeme a přes noc dáme vychladit. Maso nakrájíme na 1 cm kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky. Brambory nakrájíme na plátky a slani ... …více»

Sladkokyselé masové nudličky

Sladkokyselé masové nudličky
9. 02. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Sladkokyselé masové nudličky: Maso nakrájíme na tenké nudličky. Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek nasekáme. Papriky, naťové cibulky, cuketu, čínské zelí i mrkev očistíme. Slijeme nálev z bambuso ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !