![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí stehenní řízečky na hříbkách: Řízky ze stehen si překrojíme na poloviny, naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme cibuli na půlkroužky a dáme restovat na pánev, poté přidáme hříbky i s trochou nálevu. Krátce orestujeme a odložíme ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené zelí s klobáskami a jablky: Zelí vsypte do cedníku a nechte krátce vykapat, popřípadě je můžete překrájet na menší kousky. Jablka omyjte, rozkrojte na čtvrtky a odstraňte jaderník. Čtvrtky jablek pak ještě rozkrojte, abyste získ ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové kapsy s nivou: Doprostřed šunky dáme kousek nivy. Šunku pak přehneme a spíchneme párátkem. Pak obalíme v trojobalu. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší. ... ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené koleno s knedlíky a se zelím: Vepřové uzené koleno vaříme 40 minut v tlakovém hrnci společně s pepřem, bobkovým listem a novým kořením v mírně osolené vodě.
K zelí přidáme kmín a cukr, zalijeme vodou a vaříme 15 minut.
Hotový ho ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí přírodní řízky s jablky: Telecí řízky omyjeme a osušíme. Pak je na krajích asi třikrát nařízneme, naklepeme, osolíme, poprášíme pepřem a moukou a na rozehřátém oleji je po každé straně 4 minuty pečeme. Upečené řízečky dáme n ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená bramborová kaše s brokolicí: Uvaříme brambory a uděláme z nich bramborovou kaši. Mezitím vaříme ve vodě brokolici, kterou jsme si nakrájeli na větší kousky. Na pánvi osmahneme salám. Do remosky nebo zapékací misky dáme část kaše, ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí špízy s koriandrovým jogurtem: Nejprve si připravte koriandrový jogurt. Smíchejte jogurt, mátu, koriandr a strouhanou cibuli a přendejte do malé servírovací misky. Maso nakrájejte na malé kousky a dejte do mísy. Smíchejte strouhano ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepřový steak Mignon: Každý steak osolte a oviňte plátkem prosciutta. Zajistěte párátkem.
V hluboké pánvi rozehřejte olej na vysokou teplotu. Steaky opékejte 4 až 5 minut po každé straně. Přesuňte je na talíř, přikryjte a ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená roštěná s ledvinkami: Ve velkém kastrolu zahřejte olej na vysokou teplotu. Maso a ledvinky opékejte 3 až 4 minuty, dokud nezhnědnou. Přidejte cibuli s česnekem a asi 5 minut je poduste do změknutí.
Poprašte moukou a minu ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zálesácký guláš s fazolemi: Uvaříme si fazole, které jsme na jeden den namočili do vody. Uvaříme si i houby. Pokud k vaření používáme sušené, nesmíme je také zapomenout namočit.
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. V hr ... …více»
|