Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 27.05. 2025
Dnes má svátek Valdemar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový kotlík s hovězím

Zeleninový kotlík s hovězím
9. 02. 2009 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Zeleninový kotlík s hovězím: Maso nakrájíme na 1/2 cm plátky a zprudka z obou stran osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené plátky vložíme do hrnce. Připečenou šťávu zředíme trochou vody, přidáme koření, masox a nalijeme ji na ma ... …více»

Fazolky Jaňulky

Fazolky Jaňulky
9. 02. 2009 Uzeniny +-________
Příprava receptu Fazolky Jaňulky: Přes noc necháme fazolky namočené v hrnci s vodou, ve které je druhý den vaříme do měkka. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, po chvilce přidáme nakrájený česnek, než cibule zesklovatí přidáme ... ... …více»

Kuřecí křidýlka na medu

Kuřecí křidýlka na medu
9. 02. 2009 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Kuřecí křidýlka na medu: Med a sójovou omáčku smícháme, medu dáme o trochu více než sojové omáčky. Přidáme oloupaný a prolisovaný česnek, důkladně promícháme. Křidýlka očistíme, posypeme mletým zázvorem a vložíme do pekáčku. ... …více»

Pečené hřbety z kuřete

Pečené hřbety z kuřete
9. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené hřbety z kuřete: Hřbety dáme do pekáče, osolíme, opepříme, okmínujeme. Poklademe kousky másla. Brambory omyjeme a se slupkou nakrájíme na čtvrtky a přidáme do pekáče. Dáme do trouby na 180 - 200 stupňů. Asi po 10 minu ... …více»

Zapečené kotlety a brambory na šlehačce

Zapečené kotlety a brambory na šlehačce
9. 02. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Zapečené kotlety a brambory na šlehačce: Kotlety naklepeme, na stranách nařízneme, osolíme a opepříme. Syrové brambory nakrájíme na asi 2 cm tlustá kolečka, poklademe dno pekáče, osolíme a opepříme. Na ně dáme 6 plátků kotlet a na kotlety na ... …více»
 

Svítek z mletých jater

Svítek z mletých jater
8. 02. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Svítek z mletých jater: Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo utřeme se žloutkem a solí do pěny, přidáme mletá játra, strouhanku, majoránku, pepř a vmícháme sníh. Tuto směs rozetřeme na vymazaný a strouhankou vysypaný pekáček a ... …více»

Kuřecí prsíčka na medu s provensálským kořením

Kuřecí prsíčka na medu s provensálským kořením
8. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kuřecí prsíčka na medu s provensálským kořením: Kuřecí prsa naklepeme. Připravíme si v misce marinádu – smícháme 1 lžíci sojové omáčky a 1 lžíci medu, sůl, drcený barevný pepř, provensálské koření, 1 lžíci oleje. Prsa po obou stranách marinádou pot ... …více»

Kuře co dům dal

Kuře co dům dal
8. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Kuře co dům dal: Kuře rozporcujeme na 8 dílů. Do pekáče dáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kečup, hořčici, olej, vodu, rozdrobíme bujón a okořeníme. V této marinádě z obou stran namočíme kuře a nechám ... …více»

Drůbeží rizoto s oblohou

Drůbeží rizoto s oblohou
8. 02. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Drůbeží rizoto s oblohou: Na másle ozlatíme nadrobno nakrájenou cibuli, podusíme na ní na kostičky rozkrájená játra, osolíme, opepříme a přidáme pokrájené vařené drůbeží maso a žampiony podušené ve vývaru. Tuto směs lehce vmí ... …více»

Kuřecí řízek s gothajem a sýrem

Kuřecí řízek s gothajem a sýrem
8. 02. 2009 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Kuřecí řízek s gothajem a sýrem: Naklepeme kuřecí řízky, osolíme a opepříme. Maso potřeme hořčicí, na to přitiskneme kolečko gothaje, znovu potřeme hořčicí a pritiskneme plátek sýra. Obalíme jako klasický řízek v trojobalu ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !