Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 27.05. 2025
Dnes má svátek Valdemar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí plátky na zázvoru

Hovězí plátky na zázvoru
9. 02. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hovězí plátky na zázvoru: Hovězí maso nakrájíme na menší plátky, nařízneme na okrajích a naklepeme. Plátky osolíme a okořeníme zázvorem. Slaninu rozkrájíme na drobné kostičky a masové plátky opečeme po obou stranách na rozškva ... …více»

Čínské nudle s kuřecím a žampiony

Čínské nudle s kuřecím a žampiony
9. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Čínské nudle s kuřecím a žampiony: Kuřecí nebo krůtí prsa očistíme a nakrájíme na kostky. Pórek očistíme. Nakrájíme jej na kolečka, zelí na nudličky. Žampiony nakrájíme na plátky. Ve woku si na troše oleje osmahneme kuřecí nebo krůtí ... …více»

Hovězí pečeně na víně

Hovězí pečeně na víně
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí pečeně na víně: Maso potřeme solí, pepřem, tymiánem a hřebíčkem. Slaninu, cibuli, zeleninu a chléb nakrájíme na kostičky. Slaninu, zeleninu a chleba osmahneme za stálého míchání v kastrolu. Pak přidáme maso. Červen ... …více»

Rohlíkový prejt

Rohlíkový prejt
9. 02. 2009 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Rohlíkový prejt: Starší rohlíky nakrájíme na kostky a zalijeme zbylou šťávou z pečeného uzeného, nebo použijeme jednu kostku hovězího bujónu rozpuštěnou v teplé vodě. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Než nám roh ... …více»

Hovězí na cibuli a žampionech

Hovězí na cibuli a žampionech
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na cibuli a žampionech: Hovězí maso nakrájíme na slabší menší plátky bez jakéhokoliv osolení nebo kořenění na oleji opečeme na pánvi. Na další pánvi dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou dost osolíme a opep ... …více»
 

Maďarské maso na majoránce

Maďarské maso na majoránce
9. 02. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Maďarské maso na majoránce: V hrnci rozpustíme špek, cibuli necháme zesklovatět, pak přidáme maso nakrájené na proužky a osmahneme je. Den předem dáme do 500 ml vína 2 hrstí majoránky a uzavřeme. Když je maso měkké, zalijeme je ... …více»

Rostbíf na křenu po italsku

Rostbíf na křenu po italsku
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rostbíf na křenu po italsku: Maso osolíme, opepříme a posypeme kořením. Pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Mezitím si připravíme omáčku. Oloupaná jalbka nahrubo nastrouháme a v trošce vody rozdusíme na pyré. Sejmeme z ohn ... …více»

Kuřecí steaky s houbovou omáčkou

Kuřecí steaky s houbovou omáčkou
9. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Kuřecí steaky s houbovou omáčkou: Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Rozmarýn rozdrtíme a smícháme s olejem. Touto směsí potřeme plátky masa, zabalíme je do alobalu a odložíme na 3 hodiny do lednice. Nakládanou neochucen ... …více»

Chutná sekaná z mixovaného masa

Chutná sekaná z mixovaného masa
9. 02. 2009 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Chutná sekaná z mixovaného masa: Starší housky nebo rohlíky namočíme do mléka, cibuli nakrájíme na velmi jemno a lehce osmažíme na co nejmenším množství tuku. Troubu si předehřejeme na 200 °C. Do mísy dáme oba druhy masa. Je na vás, ... …více»

Hovězí maso s pěti vůněmi

Hovězí maso s pěti vůněmi
9. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso s pěti vůněmi: Mandarinkovou kůru nakrájíme velmi drobounce a v míse smícháme se zázvorem, kmínem a pomerančovou šťávou. Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky a přidáme ke směsi. Osolíme, vmícháme asi 1 lžíci olej ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !