8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Golubce v rajské šťávě

fotka Golubce v rajské šťávě
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 98

Použité suroviny receptu Golubce v rajské šťávě:

1 hlávka zelí  | 500 g mletého masa  | 300 g rýže  | 2-3 ks cibule  | 1 l rajská šťáva  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Golubce v rajské šťávě:

Hlávku zelí opereme, povaříme ve vodě, aby listy změkly. Jednotlivé listy oddělíme, silná žebra seřízneme nožem. Rýži uvaříme podle návodu. Mleté maso smícháme s jemně nakrájenou cibulí, přidáme rýži, sůl, pepř. Na každý list rozložíme rovnoměrně masovou směs, ale neklademe ji těsně ke krajům. Listy zabalíme a srovnáme do pekáče, zalijeme rozředěným rajčatovým protlakem nebo rajčatovou šťávou. Vložíme do trouby a 3/4 hodiny pečeme zakryté pokličkou nebo alobalem. Podáváme s pečivem nebo s brambory.


Fotky receptu Golubce v rajské šťávě:

Golubce v rajské šťávě
Golubce v rajské šťávě
Golubce v rajské šťávě
Golubce v rajské šťávě
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Golubce v rajské šťávě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles