Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.08. 2025
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné závitky z mletého masa

fotka Zelné závitky z mletého masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zelné závitky z mletého masa:

400 g mletého masa  | 200 g sterilované kukuřice  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička mleté papriky  | špetka soli a pepře  | 1 menší hlávka zelí

Postup přípravy receptu Zelné závitky z mletého masa:

Mleté maso smícháme s kukuřicí, přidáme prolisovaný česnek, mletou papriku, osolíme, opepříme a rukama hmotu důkladně propracujeme. Hlávku zelí opláchneme, seřízneme spodní část s košťálem a vložíme asi na 5 minut do hrnce s vroucí vodou. Poté zelí vyndáme a odloupneme asi 8 větších listů. Na střed každého listu vložíme vždy po jedné masové kouli. Poté list zabalíme a zpevníme provázkem. Takto připravené listy vložíme do zapékací misky, podlijeme vodou a pokapeme olejem. Misku překryjeme alobalem a dáme do trouby zapéct při cca 190 °C. K závitkům podáváme dušenou rýži nebo různě upravené bramborové přílohy a čerstvou zeleninu dle chuti.


Fotky receptu Zelné závitky z mletého masa:

Zelné závitky z mletého masa
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Zelné závitky z mletého masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !