Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.11. 2025
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso po pastýřsku

fotka Skopové maso po pastýřsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Skopové maso po pastýřsku :

400 g skopového stehna  | 200 g uzeného bůčku  | 1 cibule  | 3 lžíce sádla  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Skopové maso po pastýřsku :

Skopové maso nakrájíme na kousky a opečeme je na sádle. Potom dozlatova Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso, nakrájený uzený bůček a pepř. Podle chuti osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Skopové podáváme s brambory pečenými ve slupce a jednotlivé porce na talíři bohatě zalijeme šťávou.


Fotky receptu Skopové maso po pastýřsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso po pastýřsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !