![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí vemínko smažené: Vemínka zbavíme přebytečného loje a blan, opereme ve vlažné vodě, rozkrájíme na menší části, vložíme do vařící vody a zvolna vaříme doměkka. Vychladíme ve vodě, nakrájíme na plátky a osolíme. Obalujem ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikatní směs z ledvinek a uzeniny: Nejprve si nakrájíme na kousky očištěné ledvinky z králíka, uzeninu, oloupanou a vnitřní měkké části zbavenou cuketu. Na proužky si nakrájíme také cibuli a česnek.
Do vroucí osolené vody přidáme lž ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené býčí žlázy: Očištěné, oprané, v mléce naložené žlázy v půlce rozkrojíme, na okraji nařízneme a spaříme ve vroucí vodě. Žlázy vychladíme ve studené vodě. Žlázy osolíme, obalíme v trojobalu a smažíme po obou stran ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový jazyk s křenem: Jazyk důkladně omyjeme ve studené vodě a dáme ho vařit. Asi po hodině vaření jazyk vyjmeme, vložíme na chvíli zchladit do studené vody a pak oloupeme směrem od kořene ke špičce. Jablko a křen opláchne ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí brzlík na paprice: Očištěné brzlíky vypereme v několika vodách. Na polovině tuku osmažíme cibuli, přidáme papriku, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Do základu vložíme brzlíky, osolíme a vaříme doměkka. Měkké brzlíky vyj ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí jazyk smažený: Oprané jazyky vložíme do osolené vody a vaříme doměkka. Jazyky vychladíme ve studené vodě, oloupeme a nakrájíme na plátky. Plátky osolíme, obalíme v trojobalu a smažíme po obou stranách dozlatova. ... ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí mozeček s máslem: Mozek vložíme do vody a odblaníme, zbavíme žilek a opláchneme. Potom vložíme do osolené a octem okyselené vody a zvolna vaříme asi 10 minut. Uvařený mozek vyjmeme na talíře, přelijeme rozpuštěným másl ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra na ananasu a mandarince: Osmahneme cibulku, přidáme nakrájená jatýrka, ananas, mandarinku nakrájenou na menší, podlejeme, posolíme, vegetu a dusíme až jsou játra měkká. Pak přidáme česnek, kečup a zahustíme moukou s vodou. Po ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra anglická: Játra nakrájíme na plátky, naklepeme, na krajích nařízneme. Plátky opečeme po obou stranách společně s hřebínky slaniny. Pečená játra osolíme. Plátky na povrchu ozdobíme hřebínkem slaniny, pokapeme má ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí mozeček s vejci: Telecí mozek vložíme do teplé vody, odblaníme, zbavíme žilek a opláchneme. Mozek rozsekáme nožem. Cibuli zpěníme na másle, přidáme mozek, osolíme, opepříme, přidáme kmín a podusíme. Na konec přidáme v ... …více»
|