![]() |
23. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kuřecí žaludky: Očištěné kuřecí žaludky uvaříme v mírně osolené vodě doměkka a po zchladnutí semeleme co nejjemněji na masovém strojku. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na rozpáleném tuku dorůžova, přidáme umlet . ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žaludky zadělávané se smetanou: Žaludky rozkrojíme, odstraníme tuk, důkladně je opereme a krátce povaříme ve vodě. Vodu z nich slijeme a žaludky de potřeby ještě dočistíme. Vložíme je do osolené vody, přidáme očištěnou kořenovou zel ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto z vepřových jater: Přebranou rýží dvakrát spaříme vařící vodou, dvakrát propláchneme studenou vodou a na mírném ohni za stálého míchání osušíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme rýži, sůl, podlijeme horkou . ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrová směs z trouby: Omytá játra nakrájíme na kousky, pórek na kolečka, papriky na menší nudličky. Všechno smícháme, kromě sýra. Pekáč vytřeme olejem, vsypeme játrovou směs, trošku olejem pokapeme, trošičku podlijeme vodo ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová srdíčka s rýží: Srdíčka omyjeme a nakrájíme na kostičky. Nakrájenou cibuli osmahneme spolu s nakrájenou slaninou. Přidáme srdíčka a cca 5minut obděláváme, dokud se maso nestáhne. Přidáme vodu a vaříme cca 30 minut. A ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ječmínkovy ledvinky: Ledvinky namočíme na 2 hodiny do mléka. Poté ledvinky nakrájíme na malé kousky. Očištěné žampióny nakrájíme na čtvrtky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji do měkka. Poté přidáme žampiony a . ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená játra s karamelizovanými jablky: Jatýrka očistíme, osušíme a obalíme ve směsi mouky, papriky a pepře. Oloupeme dvě středně velká, raději kyselejší, jablka, zbavíme jadřinců a nakrájíme na 1 cm široké plátky. Rozehřejeme v pánvi másl ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarské ražniči: Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Játra nakrájíme na větší kousky a pokapeme worcestrem. Jednu cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na čtverce a jednu papriku na širš ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky na roštu: Ledvinky opláchneme, odblaníme, rozkrojíme v půli a vyřízneme močovody. Na hladkých okrajích hřebínkovitě nařízneme, vložíme do vařící vody a spaříme. Vyjmeme a ve studené vodě prochladíme. Okapané os ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra na kari : Drůbeží játra očistíme, na pánvi rozehřejeme olej a játra krátce orestujeme. Pak přidáme kari a zalijeme trochou bílého vína. Vše povaříme asi 3 minuty. Přidáme nahrubo nakrájený pórek a zalijeme smet ... …více»
|