Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc po provensálsku: Odleželou zaječí kýtu odblaníme, protkneme na kostičky nakrájeným špekem, osolíme, opepříme. Vložíme do pekáčku a pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 170 stupňů 60 minut. V průběhu pečení podléváme ... …více»
|
27. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí závitky: Odblaněné řízky rozklepeme do šířky, osolíme, opepříme. Poklademe na ně na proužky nakrájenou klobásu, čtvrtky vařených vajec, plátky slaniny a stočíme v závitky. Vše upevníme provázkem, který kolem z ... …více»
|
27. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Znojemská omáčka s klobáskou a srnčím masem: Nakrájené maso dáme na rozpálený olej a zamícháme ihned okořeníme - sůl, pepř, maggi. Jakmile je maso měkké, přilijeme vodu a podusíme. Pak dáme nakrájené okurky a zahustíme moukou s vlažnou vodou, ... …více»
|
21. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Kančí hřbet na česneku, rajčatech a slanině: Maso prošpikujeme polovinou špeku a to samé uděláme se šesti stroužkami česneku nakrájeného na plátky. Maso osolíme a opepříme z obou stran. Na pánvičce si trochu rozškvaříme na kostičky nakrájený špe ... …více»
|
21. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinový segedínský gulášek: V hrnci si rozpustíme máslo, přidáme na kostičky nakrájené cibule, zvěřinu, kysané zelí, sladkou a pálivou papriku, pepř, bobkový list, drcený kmín. Vše podlijeme vroucí vodou (z varné konve) , a za o ... …více»
|
21. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Kostky srnčí kýty se šípkovou omáčkou: Maso nakrájíme na kousky (cca 2 × 2 cm), osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na rozehřátém másle. Přidáme tymián, nové koření, bobkové listy a vše dáme do pekáčku. Cibuli a špek přidáme vcelk ... …více»
|
8. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Středomořský bažant s vínem: Bažanta naporcujeme, naložíme do marinády a uložíme do chladu. Poté maso osolíme, mírně opepříme a opečeme na oleji. Přidáme celé šalotky a stroužky česneku a ještě opékáme. Přendáme do pekáče, vlijem ... …více»
|
8. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Mořená kančí kýta na třešních: Kýtu naložíme do mořidla a necháme pod pokličkou v chladnu několik dní. Potom podusíme zeleninu z mořidla na rozpuštěné slanině v troubě. Asi po 20 min. přidáme kýtu, podlijeme vývarem a červeným víne ... …více»
|
8. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Paštika z divoké kachny: Divokou kachnu stáhneme z kůže, vykucháme, očistíme a naporcujeme. V kastrolu rozpustíme máslo, opečeme na něm porce kachny a použitelné droby, osolíme a okořeníme a trochu podlité vínem dusíme do měk ... …více»
|
8. 08. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zlatý zajíc: Zajíce očistíme, omyjeme naporcujeme a osolíme. Oloupané cibule nakrájíme nadrobno. V hrnci na rozehřátém másle necháme zesklovatět polovinu cibule a vmícháme kari. Přidáme maso a zprudka opečeme. Zal ... …více»
|