Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
24. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pytlácká směs v alobalu: Oba druhy masa pokrájíme na nudličky, vložíme do mísy, opepříme, zasypeme drcenými kuličkami jalovce, pokapeme olejem, promícháme a necháme v chladu odležet, nejlépe přes noc. Druhý den na pánvi v h . ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí prsíčko protýkané fíky s červánkovou omáčkou: Vyhoštěná, očištěná bažantí prsíčka osolíme, opepříme, protkneme fíky, naložíme do marinády připravené z vody, Knorr šťávy, medu, čerstvého tymiánu a necháme odležet. Maso vyjmeme, osušíme a pečeme . ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí maso na víně s medem: Očištěnou kančí kýtu naložíme do soli a kmínu. Necháme v lednici jeden den odležet. Pak kýtu upečeme doměkka, těsně před dopečením poléváme omáčkou a podáváme.
Omáčka: nadrobno nakrájený celer osmah ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Perlička z Marseille: Perličky vykucháme, vypereme a do každé vložíme 1 žervé, osolíme, opepříme a zašijeme. Pak je obalíme plátky slaniny a zavážeme. Pečeme zvolna v mírně vyhřáté troubě, často podléváme a maso obracíme . ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený bažant na divoko: Nakrájíme na kostičky mrkev, celer a 1/3 špeku, špek rozpustíme na pánvi, na něm dozlatova opečeme zeleninu s kořením. Pečlivě oškubaného a vykuchaného bažanta zbavíme přebytečného tuku a opláchneme v ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divočák s pikantní smetanovou omáčkou:
Z masa pomocí ostrého nože odstraníme blány a prošpikujeme ho špalíčky slaniny. Na pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme na jemno nakrájnou kořenovou zeleninu a osmažíme ji do zlatova. Pokapeme trocho . ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí hřbet v pivní omáčce: Srnčí hřbet vykostíme, zbavíme blan a šlach. Kosti posekáme. Zeleninu a šalotky očistíme, příp. oloupeme a nadrobno pokrájíme. Rozehřejeme 15 g másla a kosti na něm opečeme. Přidáme zeleninu a krátce ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečené plátky ze zvěřiny: Maso nakrájíme na asi 1 cm silné plátky (jako na řízky) a naklepeme z obou stran. Dobře posolíme, popepříme. Nakrájíme cibuli a slaninu na kostičky. Do kastrolu naložíme maso s cibulí a slaninou a z . ... …více»
|
23. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jednoduché křepelky s hroznovým vínem z Francie: Vložit lístky taragonu do každé křepelky (jsou-li sušené, tak namočit do vína) a dobře je ochutit solí a pepřem. Rozehřát máslo na velké a hluboké pánvi a osmažit na něm křepelky po všech stranách. . ... …více»
|
22. 10. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky na cibuli: Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi s olejem řízky prudce opečeme a dáme na teplo. Mezitím na jiné pánvi rozehřejeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidám ... …více»
|