Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pytlácká směs v alobalu

Pytlácká směs v alobalu
24. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Pytlácká směs v alobalu: Oba druhy masa pokrájíme na nudličky, vložíme do mísy, opepříme, zasypeme drcenými kuličkami jalovce, pokapeme olejem, promícháme a necháme v chladu odležet, nejlépe přes noc. Druhý den na pánvi v h . ... …více»

Bažantí prsíčko protýkané fíky s červánkovou omáčkou

Bažantí prsíčko protýkané fíky s červánkovou omáčkou
23. 10. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažantí prsíčko protýkané fíky s červánkovou omáčkou: Vyhoštěná, očištěná bažantí prsíčka osolíme, opepříme, protkneme fíky, naložíme do marinády připravené z vody, Knorr šťávy, medu, čerstvého tymiánu a necháme odležet. Maso vyjmeme, osušíme a pečeme . ... …více»

Kančí maso na víně s medem

Kančí maso na víně s medem
23. 10. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Kančí maso na víně s medem: Očištěnou kančí kýtu naložíme do soli a kmínu. Necháme v lednici jeden den odležet. Pak kýtu upečeme doměkka, těsně před dopečením poléváme omáčkou a podáváme. Omáčka: nadrobno nakrájený celer osmah ... …více»

Perlička z Marseille

Perlička z Marseille
23. 10. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Perlička z Marseille: Perličky vykucháme, vypereme a do každé vložíme 1 žervé, osolíme, opepříme a zašijeme. Pak je obalíme plátky slaniny a zavážeme. Pečeme zvolna v mírně vyhřáté troubě, často podléváme a maso obracíme . ... …více»

Pečený bažant na divoko

Pečený bažant na divoko
23. 10. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Pečený bažant na divoko: Nakrájíme na kostičky mrkev, celer a 1/3 špeku, špek rozpustíme na pánvi, na něm dozlatova opečeme zeleninu s kořením. Pečlivě oškubaného a vykuchaného bažanta zbavíme přebytečného tuku a opláchneme v ... …více»
 

Divočák s pikantní smetanovou omáčkou

Divočák s pikantní smetanovou omáčkou
23. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Divočák s pikantní smetanovou omáčkou: Z masa pomocí ostrého nože odstraníme blány a prošpikujeme ho špalíčky slaniny. Na pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme na jemno nakrájnou kořenovou zeleninu a osmažíme ji do zlatova. Pokapeme trocho . ... …více»

Srnčí hřbet v pivní omáčce

Srnčí hřbet v pivní omáčce
23. 10. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Srnčí hřbet v pivní omáčce: Srnčí hřbet vykostíme, zbavíme blan a šlach. Kosti posekáme. Zeleninu a šalotky očistíme, příp. oloupeme a nadrobno pokrájíme. Rozehřejeme 15 g másla a kosti na něm opečeme. Přidáme zeleninu a krátce ... …více»

Pečené plátky ze zvěřiny

Pečené plátky ze zvěřiny
23. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Pečené plátky ze zvěřiny: Maso nakrájíme na asi 1 cm silné plátky (jako na řízky) a naklepeme z obou stran. Dobře posolíme, popepříme. Nakrájíme cibuli a slaninu na kostičky. Do kastrolu naložíme maso s cibulí a slaninou a z . ... …více»

Jednoduché křepelky s hroznovým vínem z Francie

Jednoduché křepelky s hroznovým vínem z Francie
23. 10. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Jednoduché křepelky s hroznovým vínem z Francie: Vložit lístky taragonu do každé křepelky (jsou-li sušené, tak namočit do vína) a dobře je ochutit solí a pepřem. Rozehřát máslo na velké a hluboké pánvi a osmažit na něm křepelky po všech stranách. . ... …více»

Srnčí řízky na cibuli

Srnčí řízky na cibuli
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí řízky na cibuli: Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi s olejem řízky prudce opečeme a dáme na teplo. Mezitím na jiné pánvi rozehřejeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidám ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !