![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinovaný srnčí hřbet s celerovo-hruškovým pyré: Ořechy necháme spolu s cukrem zkaramelizovat na pánvi, necháme vychladnout a nasekáme nadrobno. Taktéž nasekáme nadrobno olivy a smícháme spolu s měkkým máslem, nasekanými ořechy a rozmarýnem. Vyválím ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Perkelt z divočáka: V hrnci uložíme vrstvami na kostky nakrájené maso a na plátky nakrájenou cibuli - vrstvy prosypeme paprikou. Dusíme perkelt pod pokličkou na velmi malém plameni přibližně hodinu, občas hrncem jemně za ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí s kaštany: Plátky masa osolíme, opepříme a načesnekujeme. Necháme alespoň 3 hod. uležet v chladu. Pak prudce orestujeme na pánvi, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, znovu pečeme a zalijeme masovým vývarem. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí kýta se slaninou: Srnčí kýtu zbavíme kostí, odblaníme, protkneme slaninou a svážeme. Pak posypeme roztlučeným jalovcem, nastrouhanou citrónovou kůrou, kolečky cibule a pokapeme octem. Potom kýtu vložíme do hrnce a poli ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná divoká kachna: Divokou kachnu nasolíme a nakmínujeme. Připravíme si nádivku, rohlíky pokrájíme na čtverečky, přidáme vejce, rozpuštěné máslo, pokrájená kuřecí játra a sůl. Kachnu nadijeme a přidáme k ní dva bobkové ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z divočáka podle Zdenka: Na rozpáleném tuku necháme zesklovatět najemno nakrájemou cibuli, potom přidáme maso nakrájené na kostky, okořeníme směsí ,,Divočina´´, podlijeme vývarem a dáme do trouby na cca 60 min. Až ... ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený nadívaný bažant: Telecí játra a vnitřnosti z bažanta umeleme. Žampiony oloupeme, nakrájíme a podusíme na lžíci másla doměkka. Podle potřeby můžeme maličko podlít vodou.
K umletým vnitřnostem přidáme žampiony a na k ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Daňčí roládka: Zvěřinu necháme odležet v jalovničkách. Pak ji dobře omyjeme, rozřízneme na tenký plát, který dobře naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme česnekem, posypeme rozsekanou cibuli, poklademe plátky slaniny ... …více»
|
![]() |
26. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí steak s višněmi: Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, oloupeme cibule, drobně nakrájíme a přidáme mouku. Osmahneme a zalijeme kyselou smetanou. Uvedeme k varu a asi 10 minut povaříme. Osolíme. Naklepeme z lehka plátk ... …více»
|
![]() |
25. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoký kančí steak: Maso dobře očistíme, pokrájíme na silnější plátky, posypeme pepřem a okořeníme - použijeme koření na divočinu. Nezapomeneme přidat ještě čerstvý nebo sušený tymián a maso naložíme do olivového oleje. ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |