Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinovaný srnčí hřbet s celerovo-hruškovým pyré

Gratinovaný srnčí hřbet s celerovo-hruškovým pyré
15. 11. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Gratinovaný srnčí hřbet s celerovo-hruškovým pyré: Ořechy necháme spolu s cukrem zkaramelizovat na pánvi, necháme vychladnout a nasekáme nadrobno. Taktéž nasekáme nadrobno olivy a smícháme spolu s měkkým máslem, nasekanými ořechy a rozmarýnem. Vyválím ... …více»

Perkelt z divočáka

Perkelt z divočáka
9. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Perkelt z divočáka: V hrnci uložíme vrstvami na kostky nakrájené maso a na plátky nakrájenou cibuli - vrstvy prosypeme paprikou. Dusíme perkelt pod pokličkou na velmi malém plameni přibližně hodinu, občas hrncem jemně za ... …více»

Srnčí s kaštany

Srnčí s kaštany
8. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí s kaštany: Plátky masa osolíme, opepříme a načesnekujeme. Necháme alespoň 3 hod. uležet v chladu. Pak prudce orestujeme na pánvi, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, znovu pečeme a zalijeme masovým vývarem. ... ... …více»

Srnčí kýta se slaninou

Srnčí kýta se slaninou
4. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí kýta se slaninou: Srnčí kýtu zbavíme kostí, odblaníme, protkneme slaninou a svážeme. Pak posypeme roztlučeným jalovcem, nastrouhanou citrónovou kůrou, kolečky cibule a pokapeme octem. Potom kýtu vložíme do hrnce a poli ... …více»

Nadívaná divoká kachna

Nadívaná divoká kachna
1. 11. 2008 Zvěřina +++++++++-
Příprava receptu Nadívaná divoká kachna: Divokou kachnu nasolíme a nakmínujeme. Připravíme si nádivku, rohlíky pokrájíme na čtverečky, přidáme vejce, rozpuštěné máslo, pokrájená kuřecí játra a sůl. Kachnu nadijeme a přidáme k ní dva bobkové ... …více»
 

Guláš z divočáka podle Zdenka

Guláš z divočáka podle Zdenka
31. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Guláš z divočáka podle Zdenka: Na rozpáleném tuku necháme zesklovatět najemno nakrájemou cibuli, potom přidáme maso nakrájené na kostky, okořeníme směsí ,,Divočina´´, podlijeme vývarem a dáme do trouby na cca 60 min. Až ... ... …více»

Pečený nadívaný bažant

Pečený nadívaný bažant
31. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Pečený nadívaný bažant: Telecí játra a vnitřnosti z bažanta umeleme. Žampiony oloupeme, nakrájíme a podusíme na lžíci másla doměkka. Podle potřeby můžeme maličko podlít vodou. K umletým vnitřnostem přidáme žampiony a na k ... …více»

Daňčí roládka

Daňčí roládka
29. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Daňčí roládka: Zvěřinu necháme odležet v jalovničkách. Pak ji dobře omyjeme, rozřízneme na tenký plát, který dobře naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme česnekem, posypeme rozsekanou cibuli, poklademe plátky slaniny ... …více»

Srnčí steak s višněmi

Srnčí steak s višněmi
26. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí steak s višněmi: Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, oloupeme cibule, drobně nakrájíme a přidáme mouku. Osmahneme a zalijeme kyselou smetanou. Uvedeme k varu a asi 10 minut povaříme. Osolíme. Naklepeme z lehka plátk ... …více»

Divoký kančí steak

Divoký kančí steak
25. 10. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Divoký kančí steak: Maso dobře očistíme, pokrájíme na silnější plátky, posypeme pepřem a okořeníme - použijeme koření na divočinu. Nezapomeneme přidat ještě čerstvý nebo sušený tymián a maso naložíme do olivového oleje. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !