![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí roláda nadívaná: Zaječí hřbety vykostíme, zbavíme tuku a šlach, oddělíme ledvinu a rozčtvrtíme. Kosti posekáme, opečeme na oleji, přidáme cibuli a mrkev, zalijeme 700 ml vína. Osolíme, opepříme, přilijeme 1 l vody a v ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí paštika s olivami a rajčaty: Odblaněné, omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky. Kuřecí prsa nakrájíme na silnější proužky, osolíme a opepříme. V kastrolu rozehřejeme sádlo a prsa na něm ze všech stran opečeme. Vyjmeme a dáme ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřinové karbanátky: Přední maso z plece, krku apod. vykostíme, umeleme zároveň s namočenou vymačkanou žemlí, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, koření, vejce, česnek a vše zpracujeme v těsto. Je-li potřeba ... ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažantí prsíčka na jehle: Z bažanta vyřízneme prsíčka a stáhneme z nich kůži. Maso nakrájíme na menší kousky a opatrně naklepeme paličkou. Šunku a slaninu nakrájíme na stejně velké plátky a cibuli rozřežeme tak, aby se ... ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami: Očištěného a omytémo bažanta potřeme česnekem rozetřeným se solí. Na pánvi orestujeme polovinu anglické a žampióny. V misce smícháme nakrájený rohlík, 3 rozetřené stroužky česneku, petrželku, vychladl ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Antilopí steak s hruškou a koriandrem: Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy.
Podusíme ji na másle, přidáme mouku, promícháme a po chvilce přidáme rajčatovou šťávu s rozpuštěným bujonem. Na závěr přidat svazek koření "fines ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované kančí filé: Maso nakrájejte na špalíčky, přidejte nesekaný rozmarýn, pepř, jalovčinky, zalijte částí oleje, medem, vínem a nechte v chladu rozležet.
Nočky uvařte podle návodu a nechte odkapat.
Maso vyjměte, . ... …více»
|
![]() |
21. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřina stroganoff: Maso z kýty nebo kotlety nakrájíme na delší nudličky. Opepříme jej, zakápneme lžící oleje a necháme chvíli uležet. Houby si očistíme a stranou podusíme.
Na wok pánvi rozpálíme olej a vložíme maso, ... …více»
|
![]() |
19. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí karbenátky s česnekovou omáčkou : Odleželou mladou srnčinu umyjeme, osušíme ubrouskem, odblaníme a pokrájíme na hrubší řízky, které naklepeme, osolíme, okořeníme mletým černým kořením, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odlež ... …více»
|
![]() |
19. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí medajlonky s bylinkami: Koření na bylinkové máslo smícháme s máslem, vytvarujeme z něj váleček a ten zabalíme do alobalu. Dáme cca na hodinu do mrazáku. Srnčí medajlonky mírně naklepeme, trochu osolíme a usmažíme na oleji ne ... …více»
|