Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí roláda nadívaná

Zaječí roláda nadívaná
17. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Zaječí roláda nadívaná: Zaječí hřbety vykostíme, zbavíme tuku a šlach, oddělíme ledvinu a rozčtvrtíme. Kosti posekáme, opečeme na oleji, přidáme cibuli a mrkev, zalijeme 700 ml vína. Osolíme, opepříme, přilijeme 1 l vody a v ... …více»

Zaječí paštika s olivami a rajčaty

Zaječí paštika s olivami a rajčaty
17. 10. 2008 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Zaječí paštika s olivami a rajčaty: Odblaněné, omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky. Kuřecí prsa nakrájíme na silnější proužky, osolíme a opepříme. V kastrolu rozehřejeme sádlo a prsa na něm ze všech stran opečeme. Vyjmeme a dáme ... …více»

Zvěřinové karbanátky

Zvěřinové karbanátky
11. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Zvěřinové karbanátky: Přední maso z plece, krku apod. vykostíme, umeleme zároveň s namočenou vymačkanou žemlí, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, koření, vejce, česnek a vše zpracujeme v těsto. Je-li potřeba ... ... …více»

Bažantí prsíčka na jehle

Bažantí prsíčka na jehle
11. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažantí prsíčka na jehle: Z bažanta vyřízneme prsíčka a stáhneme z nich kůži. Maso nakrájíme na menší kousky a opatrně naklepeme paličkou. Šunku a slaninu nakrájíme na stejně velké plátky a cibuli rozřežeme tak, aby se ... ... …více»

Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami

Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami
8. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami: Očištěného a omytémo bažanta potřeme česnekem rozetřeným se solí. Na pánvi orestujeme polovinu anglické a žampióny. V misce smícháme nakrájený rohlík, 3 rozetřené stroužky česneku, petrželku, vychladl ... …více»
 

Antilopí steak s hruškou a koriandrem

Antilopí steak s hruškou a koriandrem
29. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Antilopí steak s hruškou a koriandrem: Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy. Podusíme ji na másle, přidáme mouku, promícháme a po chvilce přidáme rajčatovou šťávu s rozpuštěným bujonem. Na závěr přidat svazek koření "fines ... …více»

Marinované kančí filé

Marinované kančí filé
24. 09. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Marinované kančí filé: Maso nakrájejte na špalíčky, přidejte nesekaný rozmarýn, pepř, jalovčinky, zalijte částí oleje, medem, vínem a nechte v chladu rozležet. Nočky uvařte podle návodu a nechte odkapat. Maso vyjměte, . ... …více»

Zvěřina stroganoff

Zvěřina stroganoff
21. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Zvěřina stroganoff: Maso z kýty nebo kotlety nakrájíme na delší nudličky. Opepříme jej, zakápneme lžící oleje a necháme chvíli uležet. Houby si očistíme a stranou podusíme. Na wok pánvi rozpálíme olej a vložíme maso, ... …více»

Srnčí karbenátky s česnekovou omáčkou

Srnčí karbenátky s česnekovou omáčkou
19. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí karbenátky s česnekovou omáčkou : Odleželou mladou srnčinu umyjeme, osušíme ubrouskem, odblaníme a pokrájíme na hrubší řízky, které naklepeme, osolíme, okořeníme mletým černým kořením, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odlež ... …více»

Srnčí medajlonky s bylinkami

Srnčí medajlonky s bylinkami
19. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí medajlonky s bylinkami: Koření na bylinkové máslo smícháme s máslem, vytvarujeme z něj váleček a ten zabalíme do alobalu. Dáme cca na hodinu do mrazáku. Srnčí medajlonky mírně naklepeme, trochu osolíme a usmažíme na oleji ne ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !