Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí na mandlích a tymiánu

Srnčí na mandlích a tymiánu
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Srnčí na mandlích a tymiánu: Srnčí nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Zakapeme olejem a necháme přes noc uležet. Potom maso osmahneme na oleji, po chvilce přidáme na kolečka nakrájený pórek a mandle. A ... …více»

Kančí špíz s ovocem

Kančí špíz s ovocem
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Kančí špíz s ovocem: Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na stejně velké kousky a vložíme do mísy. Smícháme med, ocet, olej a víno, přidáme koření, sůl a odrhnuté lístky tymiánu. Maso přelijeme částí marinády (zbytek si p ... …více»

Zvěřina se šípkovovou omáčkou

Zvěřina se šípkovovou omáčkou
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++++-_
Příprava receptu Zvěřina se šípkovovou omáčkou: Maso našpikujeme a naložíme, pokud tedy máme dost času, zeleninu s cibulí orestujeme do zlatova, přidáme cukr, až se rozpustí přidáme protlak orestujeme a přidáme maso které jsme si i s nálevem dali . ... …více»

Jelení steaky s ostružinami

Jelení steaky s ostružinami
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Jelení steaky s ostružinami: Z masa nakrájíme cca 3 cm vysoké steaky. Naklepeme hřbetem ruky, z obou stran velmi lehce opepříme a osolíme a potřeme olivovým olejem. Na pánvi rozpálíme olivový olej a steaky opečeme, z každé stra . ... …více»

Bažant na víně s jablky

Bažant na víně s jablky
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Bažant na víně s jablky: Bažanta rozčtvrtíme prošpikujeme proužky slaniny, potřeme máslem. Do remosky dáme nakrájenou cibuli, na ní bažanta a koření. Zalijeme bílým vínem a po 20 minutách posypeme nakrájenými ... ... …více»
 

Kančí kýta s houbovou omáčkou

Kančí kýta s houbovou omáčkou
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Kančí kýta s houbovou omáčkou: Maso z kýty opepříme a opečeme na tuku, odložíme na talíř a orestujeme cibuli a zeleninu pokrájenou na plátky. Osolíme a přidáme vývar z masoxu a orestované maso. Současně přidáme hřebíček a celý pe . ... …více»

Nadívaná perlička

Nadívaná perlička
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Nadívaná perlička: Perličku vykostíme a ze zbytků a přísad připravíme vývar. Připravíme nádivku z mletého masa, vnitřností perličky, strouhanky, měkké máslo, vejce, utlučené ořechy, nakrájené slaniny, drobně nasekanou p ... …více»

Jelení ragú v jalovcové omáčce

Jelení ragú v jalovcové omáčce
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Jelení ragú v jalovcové omáčce: Maso omyjeme a osušíme. V kastrolu rozehřeje­me olej a maso na něm prudce opečeme. Přidáme nejprve med a necháme ho zčásti zkaramelizovat, pak vetřeme rozdrcené jalovčínky spolu s bobkovým listem, p . ... …více»

Jelen na pepři

Jelen na pepři
22. 10. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Jelen na pepři: Maso nakrájíme na kostky, česnek a cibuli na drobno. Maso, česnek, cibuli, tymian, rozmarýn, brandy a olivový olej smícháme, přikryjeme a necháme min. 12 hodin marinovat v ledničce. Špek nakrájíme na ... …více»

Zaječí roláda v listovém těstě

Zaječí roláda v listovém těstě
18. 10. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Zaječí roláda v listovém těstě: Maso omyjeme, osušíme a vetřeme do něj směs oleje, citronové šťávy a bylinek. Přikryjeme a dáme na 24 hodin marinovat do chladničky. Poté maso vyjmeme, osušíme a prudce opečeme na rozehřátém přepuštěn ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !