![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí na mandlích a tymiánu: Srnčí nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Zakapeme olejem a necháme přes noc uležet. Potom maso osmahneme na oleji, po chvilce přidáme na kolečka nakrájený pórek a mandle. A ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí špíz s ovocem: Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na stejně velké kousky a vložíme do mísy. Smícháme med, ocet, olej a víno, přidáme koření, sůl a odrhnuté lístky tymiánu. Maso přelijeme částí marinády (zbytek si p ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřina se šípkovovou omáčkou: Maso našpikujeme a naložíme, pokud tedy máme dost času, zeleninu s cibulí orestujeme do zlatova, přidáme cukr, až se rozpustí přidáme protlak orestujeme a přidáme maso které jsme si i s nálevem dali . ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení steaky s ostružinami: Z masa nakrájíme cca 3 cm vysoké steaky. Naklepeme hřbetem ruky, z obou stran velmi lehce opepříme a osolíme a potřeme olivovým olejem. Na pánvi rozpálíme olivový olej a steaky opečeme, z každé stra . ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant na víně s jablky: Bažanta rozčtvrtíme prošpikujeme proužky slaniny, potřeme máslem. Do remosky dáme nakrájenou cibuli, na ní bažanta a koření. Zalijeme bílým vínem a po 20 minutách posypeme nakrájenými ... ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí kýta s houbovou omáčkou: Maso z kýty opepříme a opečeme na tuku, odložíme na talíř a orestujeme cibuli a zeleninu pokrájenou na plátky. Osolíme a přidáme vývar z masoxu a orestované maso. Současně přidáme hřebíček a celý pe . ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná perlička: Perličku vykostíme a ze zbytků a přísad připravíme vývar. Připravíme nádivku z mletého masa, vnitřností perličky, strouhanky, měkké máslo, vejce, utlučené ořechy, nakrájené slaniny, drobně nasekanou p ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení ragú v jalovcové omáčce: Maso omyjeme a osušíme. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm prudce opečeme. Přidáme nejprve med a necháme ho zčásti zkaramelizovat, pak vetřeme rozdrcené jalovčínky spolu s bobkovým listem, p . ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelen na pepři: Maso nakrájíme na kostky, česnek a cibuli na drobno. Maso, česnek, cibuli, tymian, rozmarýn, brandy a olivový olej smícháme, přikryjeme a necháme min. 12 hodin marinovat v ledničce. Špek nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí roláda v listovém těstě: Maso omyjeme, osušíme a vetřeme do něj směs oleje, citronové šťávy a bylinek. Přikryjeme a dáme na 24 hodin marinovat do chladničky. Poté maso vyjmeme, osušíme a prudce opečeme na rozehřátém přepuštěn ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |