Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc pečený na cibuli

Zajíc pečený na cibuli
19. 09. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zajíc pečený na cibuli: Zaječí maso vykostíme, odblaníme, nakrájíme na čtyři porce a protkneme je 15 g slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme olej a cibuli nakrájenou na kolečka a usmažíme ji dož ... …více»

Dušená zaječí kýta

Dušená zaječí kýta
17. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Dušená zaječí kýta: Zeječí kýty vypereme, osušíme a odblaníme. Mrkev, celer a rajčata očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme. Zrnka pepře roztlučeme s tymiánem a s bobkovým listem, zeleninou, octem a 1/4 litrem ... …více»

Pikantní zajíc

Pikantní zajíc
17. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Pikantní zajíc: Maso vykostíme, kosti nasekáme na kousky a vaříme při nízké teplotě 2 hodiny ve stejném množství vody. Maso důkladně vypereme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na 4 cm velké kousky. Kostky masa os ... …více»

Kančí hřbet

Kančí hřbet
17. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Kančí hřbet: Jalovčinky necháme 5 minut nabobtnávat ve vodě. Maso vypereme, osušíme, odstraníme šlachy a odblaníme. Potřeme solí a paprikou. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Maso prudce opečeme na oleji na sporáku, ... …více»

Zaječí hřbet se zázvorovou omáčkou

Zaječí hřbet se zázvorovou omáčkou
17. 09. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zaječí hřbet se zázvorovou omáčkou: Zaječí hřbety vypereme, osušíme a potřeme solí, pepřem a roztlučeným kořením. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme. Na pekáči zahřejeme olej a dohněda na něm opečeme zaječí hřbety i zeleninu. Posype ... …více»
 

Srnčí řezy s jalovcovou omáčkou

Srnčí řezy s jalovcovou omáčkou
17. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí řezy s jalovcovou omáčkou: Srnčí řezy omyjeme, osušíme a odblaníme. Olej smícháme s červeným vínem, octem a polovinou rozdrcených jalovniček. V této smšsi narinujeme řezy 2-3 hodiny. Z bílého chleba odkrojíme kůrku. Na pánvi ro ... …více»

Pečené jelení plátky

Pečené jelení plátky
17. 09. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Pečené jelení plátky: Plátky omyjeme, osušíme a důkladně obblaníme. Olej smícháme s červeným vínem, octem, jalovčinkami a hořčicí, nalijeme na plátky a marinujeme přikryté v chladničce 24 hodin. Občas obrátíme. Plátky usuš ... …více»

Jelení závitky

Jelení závitky
17. 09. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Jelení závitky: Plátky omyjeme a odblaníme. Cibuli nastrouháme, smícháme s olejem a octem a v této směsi marinujeme řízky 24 hodin. Papriku a okurku nakrájíme na nudličky. Plátky osušíme a z jedné strany potřeme solí ... …více»

Zaječí předek načerno

Zaječí předek načerno
17. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Zaječí předek načerno: Zaječí předek lehce oper, očisti, rozkrájej na kusy a osol. Do kastrolu dej rozehřát polovinu másla a slaninu nakrájenou na kostky. Přidéj cibuli nakrájenou nadrobno, a když zežloutne, dej tam všechno ... …více»

Zaječí kari

Zaječí kari
14. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Zaječí kari: Zajíce rozdělíme na části a zpola ho uvaříme (asi 1 až 1 a 1/2 hodiny) ve vodě ochucené utřeným česnekem. Mezitím opražíme na pánvi semena kardamonu včetně slupek, hořčičná semena, jalovec, bobkové li ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !