![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc pečený na cibuli: Zaječí maso vykostíme, odblaníme, nakrájíme na čtyři porce a protkneme je 15 g slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme olej a cibuli nakrájenou na kolečka a usmažíme ji dož ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená zaječí kýta: Zeječí kýty vypereme, osušíme a odblaníme. Mrkev, celer a rajčata očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme. Zrnka pepře roztlučeme s tymiánem a s bobkovým listem, zeleninou, octem a 1/4 litrem ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní zajíc: Maso vykostíme, kosti nasekáme na kousky a vaříme při nízké teplotě 2 hodiny ve stejném množství vody. Maso důkladně vypereme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na 4 cm velké kousky. Kostky masa os ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí hřbet: Jalovčinky necháme 5 minut nabobtnávat ve vodě. Maso vypereme, osušíme, odstraníme šlachy a odblaníme. Potřeme solí a paprikou. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Maso prudce opečeme na oleji na sporáku, ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí hřbet se zázvorovou omáčkou: Zaječí hřbety vypereme, osušíme a potřeme solí, pepřem a roztlučeným kořením. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme. Na pekáči zahřejeme olej a dohněda na něm opečeme zaječí hřbety i zeleninu. Posype ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí řezy s jalovcovou omáčkou: Srnčí řezy omyjeme, osušíme a odblaníme. Olej smícháme s červeným vínem, octem a polovinou rozdrcených jalovniček. V této smšsi narinujeme řezy 2-3 hodiny. Z bílého chleba odkrojíme kůrku. Na pánvi ro ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jelení plátky: Plátky omyjeme, osušíme a důkladně obblaníme. Olej smícháme s červeným vínem, octem, jalovčinkami a hořčicí, nalijeme na plátky a marinujeme přikryté v chladničce 24 hodin. Občas obrátíme. Plátky usuš ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení závitky: Plátky omyjeme a odblaníme. Cibuli nastrouháme, smícháme s olejem a octem a v této směsi marinujeme řízky 24 hodin. Papriku a okurku nakrájíme na nudličky. Plátky osušíme a z jedné strany potřeme solí ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí předek načerno: Zaječí předek lehce oper, očisti, rozkrájej na kusy a osol. Do kastrolu dej rozehřát polovinu másla a slaninu nakrájenou na kostky. Přidéj cibuli nakrájenou nadrobno, a když zežloutne, dej tam všechno ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí kari: Zajíce rozdělíme na části a zpola ho uvaříme (asi 1 až 1 a 1/2 hodiny) ve vodě ochucené utřeným česnekem. Mezitím opražíme na pánvi semena kardamonu včetně slupek, hořčičná semena, jalovec, bobkové li ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |