Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc ve vinné omáčce: Odblaněné porce zajíce orestujeme po všech stranách na rozpáleném tuku, pak je vyndáme. Nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a na kostičky nakrájenou šunku podusíme na rozehřátém másle. Přidám ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc v křenové omáčce: Zaječí maso odblaníme, opláchneme, osušíme a protkneme na klínky nakrájenou slaninou. Osolíme, opepříme, vložíme na rozehřátý tuk, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Při dušení m . ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc s pikantní omáčkou: Očištěný, odblaněný zaječí zadek protkneme klínky slaniny. Pak ho namočíme na den nebo 2 dny do mořidla a jednou obrátíme. Před přípravou jej vyndáme, osolíme, dáme do pekáčku na rozehřáté sádlo, přil ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc pečený na smetaně: Zaječí zadek a zeleninu vyjmeme z mořidla. Do pekáče dáme 50 g másla, přidáme zeleninu, položíme na ni zaječí zadek, poklademe ho máslem (50 g), podle potřeby ještě osolíme a dáme zakryté druhým pekáč ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zaječí pečínka: Odblaněného zajíce protkneme klínky slaniny, osolíme, dáme na rozehřátý olej a pečeme (200 °C) v zakrytém pekáči. Po chvilce poprášíme hladkou moukou, za okamžik obrátíme, podlijeme vínem a pečeme d . ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Tetřev dušený po myslivecku: Z odleželého, očištěného a vyvrženého tetřeva stáhneme kůži, dáme ho do kamenné nádoby, zalijeme mořidlem natolik, aby byl zcela potopen, zakryjeme a postavíme asi na 6 dnů do chladu (denně tetřeva ob ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Prsíčka z divoké kachny na meruňkách: Kachní prsa omyjeme a kůži nařežeme na jemné kostičky.
Meruňkový kompot, meruňkovici, olej, provensálské koření a sůl rozmixujeme, do vzniklé marinády kachní prsa naložíme a necháme přes noc odležet. ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečený zajíc se špekem: Zadek a hřbet ze zajíce opereme a zbavíme blan.
Dobře prošpikujeme špekem nebo slaninou, osolíme.
Posypeme kmínem a tymiánem, položíme na pekáč, podlijeme vodou a dáme péct při teplotě kolem 190 °C. ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečené koroptve: Vykuchané koroptve dobře omyjeme na povrchu i uvnitř.
Prsíčka i stehýnka protáhneme slaninou a osolíme. Dovnitř dáme 2 plátky cibule, vnitřnosti a zrnka pepře. Rozehřejeme máslo, vložíme na ně koropt ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Nadívaný pečený bažant: Příprava nádivky:
Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme je vařícím mlékem (polévkou), vidličkou rozmačkáme a zamícháme. Přidáme na drobné kostičky nakrájenou slaninu, uzené maso (šunku), rozsek ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|