Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc ve vinné omáčce

Zajíc ve vinné omáčce
13. 09. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zajíc ve vinné omáčce: Odblaněné porce zajíce orestujeme po všech stranách na rozpáleném tuku, pak je vyndáme. Nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a na kostičky nakrájenou šunku podusíme na rozehřátém másle. Přidám ... …více»

Zajíc v křenové omáčce

Zajíc v křenové omáčce
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Zajíc v křenové omáčce: Zaječí maso odblaníme, opláchneme, osušíme a protkneme na klínky nakrájenou slaninou. Osolíme, opepříme, vložíme na rozehřátý tuk, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Při dušení m . ... …více»

Zajíc s pikantní omáčkou

Zajíc s pikantní omáčkou
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Zajíc s pikantní omáčkou: Očištěný, odblaněný zaječí zadek protkneme klínky slaniny. Pak ho namočíme na den nebo 2 dny do mořidla a jednou obrátíme. Před přípravou jej vyndáme, osolíme, dáme do pekáčku na rozehřáté sádlo, přil ... …více»

Zajíc pečený na smetaně

Zajíc pečený na smetaně
13. 09. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zajíc pečený na smetaně: Zaječí zadek a zeleninu vyjmeme z mořidla. Do pekáče dáme 50 g másla, přidáme zeleninu, položíme na ni zaječí zadek, poklademe ho máslem (50 g), podle potřeby ještě osolíme a dáme zakryté druhým pekáč ... …více»

Zaječí pečínka

Zaječí pečínka
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Zaječí pečínka: Odblaněného zajíce protkneme klínky slaniny, osolíme, dáme na rozehřátý olej a pečeme (200 °C) v zakrytém pekáči. Po chvilce poprášíme hladkou moukou, za okamžik obrátíme, podlijeme vínem a pečeme d . ... …více»
 

Tetřev dušený po myslivecku

Tetřev dušený po myslivecku
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Tetřev dušený po myslivecku: Z odleželého, očištěného a vyvrženého tetřeva stáhneme kůži, dáme ho do kamenné nádoby, zalijeme mořidlem natolik, aby byl zcela potopen, zakryjeme a postavíme asi na 6 dnů do chladu (denně tetřeva ob ... …více»

Prsíčka z divoké kachny na meruňkách

Prsíčka z divoké kachny na meruňkách
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Prsíčka z divoké kachny na meruňkách: Kachní prsa omyjeme a kůži nařežeme na jemné kostičky. Meruňkový kompot, meruňkovici, olej, provensálské koření a sůl rozmixujeme, do vzniklé marinády kachní prsa naložíme a necháme přes noc odležet. ... …více»

Pečený zajíc se špekem

Pečený zajíc se špekem
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Pečený zajíc se špekem: Zadek a hřbet ze zajíce opereme a zbavíme blan. Dobře prošpikujeme špekem nebo slaninou, osolíme. Posypeme kmínem a tymiánem, položíme na pekáč, podlijeme vodou a dáme péct při teplotě kolem 190 °C. ... …více»

Pečené koroptve

Pečené koroptve
13. 09. 2008 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Pečené koroptve: Vykuchané koroptve dobře omyjeme na povrchu i uvnitř. Prsíčka i stehýnka protáhneme slaninou a osolíme. Dovnitř dáme 2 plátky cibule, vnitřnosti a zrnka pepře. Rozehřejeme máslo, vložíme na ně koropt ... …více»

Nadívaný pečený bažant

Nadívaný pečený bažant
13. 09. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Nadívaný pečený bažant: Příprava nádivky: Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme je vařícím mlékem (polévkou), vidličkou rozmačkáme a zamícháme. Přidáme na drobné kostičky nakrájenou slaninu, uzené maso (šunku), rozsek ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !