![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mufloní guláš: Umyté maso nakrájíme na větší kostky (cca 25 g). Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na polovině tuku dorůžova. Přidáme červenou papriku krátce ji osmahneme a přilijeme vodu, osolíme, přidáme rajča ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medvědí kýta dušená: Medvědí kýtu odblaníme, odstraníme z ní žilky a naložíme ji asi na 3 dny do vařeného mořidla. Potom kýtu vyjmeme, osušíme, protáhneme na proužky nakrájenou slaninou, osolíme, opepříme a v kastrole na ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný zajíc: Zajíce očistíme, odblaníme, oddělíme hřbet, předek, zadek a naložíme je na 2 dny do piva. Potom necháme zajíce odkapat, protkneme klínky slaniny obalenými v soli a mletém pepři. Zajíce dáme na rozehřá ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kvíčaly pečené: Připravené a očištěné kvíčaly uvnitř i na povrchu osolíme, do každé dáme zrnko jalovce a bobuli čerstvého vína, pak je svážeme, obalíme plátkem slaniny a nití ovážeme. V kastrole rozpálíme máslo, v ně ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoký králík pečený na cibuli: Očištěného králíka opláchneme, nakrájíme na porce, protáhneme na proužky nakrájenou slaninou a osolíme.
V hrnci na rozpáleném tuku a zbytcích slaniny zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni dáme . ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koroptve pečené se smetanou: Připravené, očištěné koroptve uvnitř i navrch osolíme, slabě opepříme, obalíme plátkem slaniny a převážeme nití. Pak koroptve svážeme a hlavičku přišpějlíme k tělíčku. V hrnci rozpálíme sádlo, vložíme ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jeřábci dušení na smetaně: Připravené, očištěné jeřábky vložíme asi na 1 hodinu do kyselého mléka. Pak je osušíme, uvnitř i na povrchu osolíme a svážeme je tak, jak je uvedeno níže. V kastrole rozpálíme máslo a připravené jeř . ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení kýta v alobalu: Jelení kýtu důkladně očistíme, omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme a nakrájíme na osm stejně velkých plátků. Červené víno svaříme s bobkovým listem, celým pepřem, hřebíčkem, oloupanou, na plát ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká husa dušená na víně: Dobře očištěnou a připravenou divokou husu protáhneme na proužky nakrájenou slaninou, uvnitř i na povrchu ji posypeme kořeněnou solí a svážeme. V kastrole na másle osmažíme očištěnou zeleninu a cibuli ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Daňčí kýta dušená na smetaně: Očištěnou daňčí kýtu vykostíme, opereme pod tekoucí vodou, povrchovou blánu odstraníme a maso trochu naklepeme. Pak kýtu protáhneme po vlákně na proužky nakrájenou slaninou a osolíme. V hrnci rozpus . ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |