Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 09. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí hřbet zapečený s vinnou omáčkou: Očištěný hřbet zbavený blan nakrájíme na stejně velké špalíčky. Červené víno smícháme s jalovcem, olejem, pepřem a vše umixujeme. Do vzniklé marinády maso namočíme, potom zabalíme do plátků slaniny a ... …více»
|
12. 09. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí pečeně ve smetanové omáčce: Srnčí maso dobře odblaníme, opláchneme, po vláknech protkneme klínky slaniny, osolíme a opepříme. Dáme do kastrolu na rozehřátý olej a tuk, přidáme rozdrcený jalovec, podlijeme vodou a dusíme v troubě ... …více»
|
10. 09. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s rýží: Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme ohněm a pak opláchneme ve vlažné vodě.
Osušíme ho, osolíme uvnitř i na povrchu.
Rajčata ponoříme na okamžik do vařící vody, vyndáme je, olo ... …více»
|
9. 09. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě: Rajčatový protlak, 3 lžíce oleje, hořčici, sladkou smetanu, nasekanou petrželku, nakrájenou cibuli, sladkou papriku, kari koření, sójovou omáčku a sůl dobře promícháme, vytvoříme tak marinádu na nalož ... …více»
|
31. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Ragú ze srnčího a zeleniny: Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky.
Na másle nebo tuku osmahneme kořenovou zeleninu, pak přidáme cibuli, maso a o ... …více»
|
28. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí svíčková : Srnčí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme společně s cibulí na tuku. Přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové koření bobkový list, zalijeme vývarem a dáme dusit do ... …více»
|
25. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na paprice: Omytého bažanta naporcujeme, osolíme a jednotlivé porce prošpikujeme nudličkami slaniny. V pekáči osmahneme slaninu, na ni necháme rozpustit máslo a pak na ně nasypeme nasekanou cibuli. Zaprášíme papr ... …více»
|
25. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní srnčí ragú: Na polovině rozpáleného másla orestujeme dohněda nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu s cukrem a vším uvedeným kořením. Zastříkneme octem, zalijeme vodou s rozpuštěným masoxem a přidáme na kousky nakr ... …více»
|
25. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí filátka na madeiře: Plátky omyjeme, nakrájíme na malá filátka, naklepeme a osolíme. Pak je poprášíme moukou a na rozpáleném másle spolu s nakrájenou slaninou orestujeme z obou stran. Zalijeme vínem a krátce podusíme domě ... …více»
|
25. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na paprice: Na oleji osmahneme cibuli, zaprášíme paprikou, ještě krátce osmahneme, přilijeme šálek vody a vše pečlivě promícháme. Přidáme vykoštěné a na kousky nakrájené králičí maso, které jsme si předem uvařili ... …více»
|