Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
13. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dančí hřbet zapečený s vinnou omáčkou: Očištěný hřbet zbavený blan nakrájíme na stejně velké špalíčky. Červené víno smícháme s jalovcem, olejem, pepřem a vše umixujeme. Do vzniklé marinády maso namočíme, potom zabalíme do plátků slaniny a ... …více»
|
![]() |
12. 09. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí pečeně ve smetanové omáčce: Srnčí maso dobře odblaníme, opláchneme, po vláknech protkneme klínky slaniny, osolíme a opepříme. Dáme do kastrolu na rozehřátý olej a tuk, přidáme rozdrcený jalovec, podlijeme vodou a dusíme v troubě ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažant s rýží: Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme ohněm a pak opláchneme ve vlažné vodě.
Osušíme ho, osolíme uvnitř i na povrchu.
Rajčata ponoříme na okamžik do vařící vody, vyndáme je, olo ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě: Rajčatový protlak, 3 lžíce oleje, hořčici, sladkou smetanu, nasekanou petrželku, nakrájenou cibuli, sladkou papriku, kari koření, sójovou omáčku a sůl dobře promícháme, vytvoříme tak marinádu na nalož ... …více»
|
![]() |
31. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Ragú ze srnčího a zeleniny: Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky.
Na másle nebo tuku osmahneme kořenovou zeleninu, pak přidáme cibuli, maso a o ... …více»
|
![]() |
28. 08. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí svíčková : Srnčí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme společně s cibulí na tuku. Přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové koření bobkový list, zalijeme vývarem a dáme dusit do ... …více»
|
![]() |
25. 08. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažant na paprice: Omytého bažanta naporcujeme, osolíme a jednotlivé porce prošpikujeme nudličkami slaniny. V pekáči osmahneme slaninu, na ni necháme rozpustit máslo a pak na ně nasypeme nasekanou cibuli. Zaprášíme papr ... …více»
|
![]() |
25. 08. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pikantní srnčí ragú: Na polovině rozpáleného másla orestujeme dohněda nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu s cukrem a vším uvedeným kořením. Zastříkneme octem, zalijeme vodou s rozpuštěným masoxem a přidáme na kousky nakr ... …více»
|
![]() |
25. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí filátka na madeiře: Plátky omyjeme, nakrájíme na malá filátka, naklepeme a osolíme. Pak je poprášíme moukou a na rozpáleném másle spolu s nakrájenou slaninou orestujeme z obou stran. Zalijeme vínem a krátce podusíme domě ... …více»
|
![]() |
25. 08. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc na paprice: Na oleji osmahneme cibuli, zaprášíme paprikou, ještě krátce osmahneme, přilijeme šálek vody a vše pečlivě promícháme. Přidáme vykoštěné a na kousky nakrájené králičí maso, které jsme si předem uvařili ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|