Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dančí hřbet zapečený s vinnou omáčkou

Dančí hřbet zapečený s vinnou omáčkou
13. 09. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Dančí hřbet zapečený s vinnou omáčkou: Očištěný hřbet zbavený blan nakrájíme na stejně velké špalíčky. Červené víno smícháme s jalovcem, olejem, pepřem a vše umixujeme. Do vzniklé marinády maso namočíme, potom zabalíme do plátků slaniny a ... …více»

Srnčí pečeně ve smetanové omáčce

Srnčí pečeně ve smetanové omáčce
12. 09. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí pečeně ve smetanové omáčce: Srnčí maso dobře odblaníme, opláchneme, po vláknech protkneme klínky slaniny, osolíme a opepříme. Dáme do kastrolu na rozehřátý olej a tuk, přidáme rozdrcený jalovec, podlijeme vodou a dusíme v troubě ... …více»

Bažant s rýží

Bažant s rýží
10. 09. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Bažant s rýží: Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme ohněm a pak opláchneme ve vlažné vodě. Osušíme ho, osolíme uvnitř i na povrchu. Rajčata ponoříme na okamžik do vařící vody, vyndáme je, olo ... …více»

Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě

Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě
9. 09. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě: Rajčatový protlak, 3 lžíce oleje, hořčici, sladkou smetanu, nasekanou petrželku, nakrájenou cibuli, sladkou papriku, kari koření, sójovou omáčku a sůl dobře promícháme, vytvoříme tak marinádu na nalož ... …více»

Ragú ze srnčího a zeleniny

Ragú ze srnčího a zeleniny
31. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Ragú ze srnčího a zeleniny: Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Na másle nebo tuku osmahneme kořenovou zeleninu, pak přidáme cibuli, maso a o ... …více»
 

Srnčí svíčková

Srnčí svíčková
28. 08. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Srnčí svíčková : Srnčí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme společně s cibulí na tuku. Přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové koření bobkový list, zalijeme vývarem a dáme dusit do ... …více»

Bažant na paprice

Bažant na paprice
25. 08. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Bažant na paprice: Omytého bažanta naporcujeme, osolíme a jednotlivé porce prošpikujeme nudličkami slaniny. V pekáči osmahneme slaninu, na ni necháme rozpustit máslo a pak na ně nasypeme nasekanou cibuli. Zaprášíme papr ... …více»

Pikantní srnčí ragú

Pikantní srnčí ragú
25. 08. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Pikantní srnčí ragú: Na polovině rozpáleného másla orestujeme dohněda nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu s cukrem a vším uvedeným kořením. Zastříkneme octem, zalijeme vodou s rozpuštěným masoxem a přidáme na kousky nakr ... …více»

Srnčí filátka na madeiře

Srnčí filátka na madeiře
25. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí filátka na madeiře: Plátky omyjeme, nakrájíme na malá filátka, naklepeme a osolíme. Pak je poprášíme moukou a na rozpáleném másle spolu s nakrájenou slaninou orestujeme z obou stran. Zalijeme vínem a krátce podusíme domě ... …více»

Zajíc na paprice

Zajíc na paprice
25. 08. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Zajíc na paprice: Na oleji osmahneme cibuli, zaprášíme paprikou, ještě krátce osmahneme, přilijeme šálek vody a vše pečlivě promícháme. Přidáme vykoštěné a na kousky nakrájené králičí maso, které jsme si předem uvařili ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !