Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
8. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jednoduchý dančí guláš: Oloupeme cibulku a nakrájíme ji na drobno. Poté ji osmahneme dozlatova na rozpáleném oleji a přidáme na kostky nakrájené maso, mírně osmahneme. Vše zalijeme vodou a přisypeme sladkou mletou papriku, . ... …více»
|
6. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnec na pepři: Slaninu nakrájíme na kostičky, částečně vyškvaříme a zpěníme na ní nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opepříme. Nejprve dusíme ve vlastní šťávě, kterou pak doplníme vývarem ... …více»
|
3. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinové řezy na štýrském pampeliškovém salátě: Ze hřbetu nakrájíme řezy, osolíme, okořeníme, pokapeme olejem a necháme odležet.
Listy pampelišky omyjeme a osušíme. Z octa, oleje, estragonu, petrželky a hořčice uděláme marinádu, kterou přelijeme ... …více»
|
2. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant po myslivecku : Bažanta potřeme solí a pepřem, obložíme anglickou slaninou a svážeme. Na rozpáleném oleji bažanta opečeme do hněda s trochou vody a vínem, necháme péct při nízké teplotě. Houby nakrájíme na malé kou . ... …více»
|
2. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Roláda z kýty divočáka: Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet.
Mezitím si usmažíme vejce.
Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přid ... …více»
|
30. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečené dančí maso s biorýží: Maso upravte na váleček, prošpikujte klínky slaniny a česnekem, osolte, opepřete, potřete olejem, posypte provensálským kořením a nechte rozležet několik hodin v chladu. Pak maso opékejte ze všech st ... …více»
|
29. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Segedínský guláš z divočáka: Kančí plec dobře očistíme, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme polovinu sádla a cibulku osmahneme dozlatova.
Přidá ... …více»
|
28. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí prsíčka nadívaná sušenou švestkou marinovanou v armanacu na zeleninovém kuskusu s pečenými fíky: Sušené švestky namočíme den předem do armanacu nebo brendy. Bažantí prsíčka protkneme podélně marinovanou švestkou, osolíme a opepříme. Pečeme na pánvi po obou stranách dorůžova. Kuskus nasypeme do vr ... …více»
|
27. 03. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí steaky: Ze hřbetu nakrájíme tlustší plátky, naklepeme, opepříme, zakapeme červeným vínem, potřeme částí oleje a necháme odležet. Pak je po jedné straně slabě pomoučníme a opečeme po obou stranách. Na každý pl ... …více»
|
26. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta na česneku: Kýtu opláchneme, odblaníme, zbavíme tuku, protáhneme klínky slaniny a potřeme česnekem utřeným se solí. V kastrole zahřejeme sádlo a maso po všech stranách opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, nové koř ... …více»
|