Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jednoduchý dančí guláš

Jednoduchý dančí guláš
8. 04. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Jednoduchý dančí guláš: Oloupeme cibulku a nakrájíme ji na drobno. Poté ji osmahneme dozlatova na rozpáleném oleji a přidáme na kostky nakrájené maso, mírně osmahneme. Vše zalijeme vodou a přisypeme sladkou mletou papriku, . ... …více»

Srnec na pepři

Srnec na pepři
6. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnec na pepři: Slaninu nakrájíme na kostičky, částečně vyškvaříme a zpěníme na ní nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opepříme. Nejprve dusíme ve vlastní šťávě, kterou pak doplníme vývarem ... …více»

Zvěřinové řezy na štýrském pampeliškovém salátě

Zvěřinové řezy na štýrském pampeliškovém salátě
3. 04. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Zvěřinové řezy na štýrském pampeliškovém salátě: Ze hřbetu nakrájíme řezy, osolíme, okořeníme, pokapeme olejem a necháme odležet. Listy pampelišky omyjeme a osušíme. Z octa, oleje, estragonu, petrželky a hořčice uděláme marinádu, kterou přelijeme ... …více»

Bažant po myslivecku

Bažant po myslivecku
2. 04. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant po myslivecku : Bažanta potřeme solí a pepřem, obložíme anglickou slaninou a svážeme. Na rozpáleném oleji bažanta opečeme do hněda s trochou vody a vínem, necháme péct při nízké teplotě. Houby nakrájíme na malé kou . ... …více»

Roláda z kýty divočáka

Roláda z kýty divočáka
2. 04. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Roláda z kýty divočáka: Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet. Mezitím si usmažíme vejce. Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přid ... …více»
 

Pečené dančí maso s biorýží

Pečené dančí maso s  biorýží
30. 03. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Pečené dančí maso s biorýží: Maso upravte na váleček, prošpikujte klínky slaniny a česnekem, osolte, opepřete, potřete olejem, posypte provensálským kořením a nechte rozležet několik hodin v chladu. Pak maso opékejte ze všech st ... …více»

Segedínský guláš z divočáka

Segedínský guláš z divočáka
29. 03. 2008 Zvěřina ++________
Příprava receptu Segedínský guláš z divočáka: Kančí plec dobře očistíme, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme polovinu sádla a cibulku osmahneme dozlatova. Přidá ... …více»

Bažantí prsíčka nadívaná sušenou švestkou marinovanou v armanacu na zeleninovém kuskusu s pečenými fíky

Bažantí prsíčka nadívaná sušenou švestkou marinovanou v armanacu na zeleninovém kuskusu s pečenými fíky
28. 03. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Bažantí prsíčka nadívaná sušenou švestkou marinovanou v armanacu na zeleninovém kuskusu s pečenými fíky: Sušené švestky namočíme den předem do armanacu nebo brendy. Bažantí prsíčka protkneme podélně marinovanou švestkou, osolíme a opepříme. Pečeme na pánvi po obou stranách dorůžova. Kuskus nasypeme do vr ... …více»

Srnčí steaky

Srnčí steaky
27. 03. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí steaky: Ze hřbetu nakrájíme tlustší plátky, naklepeme, opepříme, zakapeme červeným vínem, potřeme částí oleje a necháme odležet. Pak je po jedné straně slabě pomoučníme a opečeme po obou stranách. Na každý pl ... …více»

Kančí kýta na česneku

Kančí kýta na česneku
26. 03. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Kančí kýta na česneku: Kýtu opláchneme, odblaníme, zbavíme tuku, protáhneme klínky slaniny a potřeme česnekem utřeným se solí. V kastrole zahřejeme sádlo a maso po všech stranách opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, nové koř ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !