Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
16. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant dušený v žampiónech: Očištěné, umyté a osušené (samozřejmě oškubané) bažanty protáhneme slaninou a dusíme na drobně nakrájené cibulce. Během dušení poléváme vlastní šťávou, kterou podle potřeby ještě doplníme vývarem nebo ... …více»
|
16. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kanec v hrnci : Kančí maso vložíme na dvě hodiny do vody. Maso vysušíme a nakrájíme na větší kostky. Vložíme je do hrnce a dáme na oheň abychom se zbavili vody. Pak přidáme olej, cibuli, mrkev a dusíme přibližně 40 m ... …více»
|
16. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zapékané jarní plátky: Odleželé maso potřem olejem, proložíme nakrájenou petrželkou a celerovou natí a necháme v chladničce do druhého dne. Cibuli nakrájenou na kolečka osmahneme na tuku, maso na něm opečeme z obou stran, p ... …více»
|
16. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Medailonky za zaječího hřbetu: Vykoštěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřem olejem, posypeme tymiánem a necháme v chladničce uležet. Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na ... …více»
|
15. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Daněk na petrželce: Plátky masa osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Poté je posypeme petrželkou a obložíme cibulí nakrájenou na tenká kolečka. Mírně podlijeme vývarem a za občasného p ... …více»
|
15. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky na jablkách: Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, roztavíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a maso na ni opečeme po obou stranách. Podlijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a dus ... …více»
|
14. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Daněk na zelené petrželce: Maso osolíme, opepíme a prudce opečeme v rozehřátém oleji z obou stran. Posypeme petrželkou, přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka, podlijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě. Před dokončením p ... …více»
|
14. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Žebírka z černé na jalovci: Žebírka nasekáme na větší porce, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a na pekáči posypeme kmínem a drceným jalovcem. Podlijeme vývarem z kostí, přiklopíme druhým pekáčem a dusíme v troubě. Asi po d ... …více»
|
14. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kančí plec se šípkovou omáčkou: Zvěřinu vaříme ve třech dílech vody a jednom díle octa se špetkou tymiánu. V kastrole svaříme šípky s vínem, přidáme trochu polévky v níž se zvěřina vařila, osladíme, okyselíme citrónovou šťávou, přid ... …více»
|
14. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení medailonky na červeném víně: Z vykostěného hřbetu nakrájíme medailonky, naklepeme, osolíme, lehce posypeme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Pak je protáhneme rozšlehaným vejcem a smažíme na oleji dozlatova. V jiné pánvi přidáme ... …více»
|