Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta na zelenině: Srnčí kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme paprikou. Poté naskládáme do misky maso, nové koření, pepř, bobkový list. Zalijeme olejem a červeným vínem. Nechám . ... …více»
|
19. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na smetaně : Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme, opláchneme ve vlažné vodě, osušíme a osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř. Do bažanta vložíme kousek másla. Bažanta vložíme do kastrolu na ... …více»
|
18. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení perkelt: Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme ji an rozpáleném sádle. Potom ji zaprášíme mletou paprikou, osolíme, přidáme k ní žebra posekaná na menší kousky, nakrájené maso z kýty a dusíme. Během dušení po ... …více»
|
17. 03. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí šašlik: Srnčí kýtu odblaníme, omyjeme, nakrájíme na špalíčky asi 40 g, trochu je naklepeme, dáme do misky, opepříme, posypeme roztlučeným jalovce, přidáme drobně nakrájenou cibuli, pokapeme octem a zamícháme. ... …více»
|
17. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený jelení hřbet: Maso odblaníme, osolíme, nařízneme a protkneme nudličkami slaniny. Takto nachystané dáme na plech, polijeme olejem, zalijeme vývarem a pomalu pečeme v rozehřáté troubě. Upečené maso nakrájíme a uložím ... …více»
|
15. 03. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Jelen na bylinkách: Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Maso pokrájíme na kostky. Snítky koření opereme, okapeme a jemně posekáme.
Připravíme si marinovací mísu, ve které promícháme kousky masa s olejem, whis ... …více»
|
15. 03. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí medailonky na ananasu: Podle potřeby maso očistíme. Nakrájíme jej na medailonky, okořeníme směsí Divočina, opepříme a lehce osolíme. Podle chuti můžeme přidat ještě mletý jalovec. Maso necháme asi 5 minut uležet. Jestli mám ... …více»
|
15. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený zajíc: Zaječí zadek odblaníme, prošpikujeme hodně slaninou a upečeme na pekáči v troubě na zbylé slanině, podlitý vodou, do poloměkka. Pak maso nakrájíme na porce, vložíme do oleje smíseného s citrónovou šťá ... …více»
|
15. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Losí pečeně: Odblaněný a řádně očištěný losí hřbet(nebo kýtu) protáhneme hustě slaninou, osolíme, vložíme na kastrol na rozpálený tuk, přikryjeme pokličkou a pomalu dusíme. Při dušení hodně podléváme. Dusíme 2-3 h ... …více»
|
15. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Velikonoční srnčí ragú: Maso odblaníme a nakrájíme na kousky, můžeme přidat i vnitřnosti (plíce a srdce). Maso osolíme. Na 2 lžících oleje osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme maso a veškeré koř ... …více»
|