Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.03. 2025
Dnes má svátek Anežka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Eintopf ze zvěřiny

Eintopf ze zvěřiny
4. 03. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Eintopf ze zvěřiny: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, stejně tak i slaninu nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Bylinky opláchneme a nasekáme. ... …více»

Dančí závitky

Dančí závitky
4. 03. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Dančí závitky: Maso osolíme, opepříme a svrchu potřeme česnekem a hořčicí. Každou porci masa poklademe plátkem slaniny a šunky. Navrch nasekáme kopeček nakrájené cibule. Maso svineme a upravíme párátkem. Kostičky sl ... …více»

Bažant na kapustě

Bažant na kapustě
4. 03. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Bažant na kapustě: Z bažanta odstraníme kůži. Z kapusty odřízeneme několik hezkých listů. Vyřízneme prostřední tuhou část a zbytek necháme blanšírovat 2 minuty ve vroucí vodě. Listy vytáhneme a odložíme. Bažanta očis ... …více»

Zaječí hřbet v kapustovém kabátku

Zaječí hřbet v kapustovém kabátku
4. 03. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Zaječí hřbet v kapustovém kabátku: Kapustové listy blanšírujeme ve 2 litrech osolené vody, osušíme, řapík mírně nařízneme, krátce povaříme. Zaječí hřbety stáhneme z kůže a zbavíme kostí. Kosti rozdrtíme, v troše oleje důkladně opečeme, ... …více»

Zajíc na víně a pepři

Zajíc na víně a pepři
4. 03. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zajíc na víně a pepři: Zaječí maso nakrájejte na kousky a zprudka opečte v oleji. Pak vyndejte z pánvičky. Zeleninu nakrájenou na větší kostky krátce orestujte a také vyndejte. Do výpeku vmíchejte trochu protlaku, osmažte a ... …více»
 

Zajíc na bílém víně

Zajíc na bílém víně
1. 03. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Zajíc na bílém víně: Při krájení zaječích porcí uschováme vytékající krev. Porce zajíce odblaníme, zalijeme vínem a necháme v misce v chladničce 1-2 hodiny odležet. Cibuli pokrájenou na plátky zpěníme na oleji, přidáme ok ... …více»

Jelení kýta na žampionech

Jelení kýta na žampionech
1. 03. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Jelení kýta na žampionech : Odblaněnou kýtu naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na části sádla osmahneme kořenovou zeleninu pokrájenou na plátky, za okamžik přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka a ... …více»

Zajíc s rozinkami

Zajíc s rozinkami
29. 02. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Zajíc s rozinkami: Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme ze všech stran, osolíme ... …více»

Zajíc s cibulkami

Zajíc s cibulkami
29. 02. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zajíc s cibulkami: Očištěného zajíce protáhneme slaninou, rozřežeme na kusy, v hrnci zalijeme bílým vínem, osolíme, přidáme 3 - 5 hřebíčků, oloupané cibulky, uzené maso a vaříme do měkka. Cibulky vyndáme asi po půlhodin ... …více»

Zajíc po sibiřsku

Zajíc po sibiřsku
29. 02. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Zajíc po sibiřsku: Zvěřinku uvaříte spolu s cibulí, kořenovou zeleninou, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a stroužkem česneku. Měkkou sejmete z kostí, jemně posekáte nebo umelete, přidáte osmaženou cibuli a podle ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !