![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf ze zvěřiny: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, stejně tak i slaninu nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Bylinky opláchneme a nasekáme. ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dančí závitky: Maso osolíme, opepříme a svrchu potřeme česnekem a hořčicí. Každou porci masa poklademe plátkem slaniny a šunky. Navrch nasekáme kopeček nakrájené cibule. Maso svineme a upravíme párátkem. Kostičky sl ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant na kapustě: Z bažanta odstraníme kůži.
Z kapusty odřízeneme několik hezkých listů. Vyřízneme prostřední tuhou část a zbytek necháme blanšírovat 2 minuty ve vroucí vodě. Listy vytáhneme a odložíme.
Bažanta očis ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí hřbet v kapustovém kabátku: Kapustové listy blanšírujeme ve 2 litrech osolené vody, osušíme, řapík mírně nařízneme, krátce povaříme. Zaječí hřbety stáhneme z kůže a zbavíme kostí. Kosti rozdrtíme, v troše oleje důkladně opečeme, ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc na víně a pepři: Zaječí maso nakrájejte na kousky a zprudka opečte v oleji. Pak vyndejte z pánvičky. Zeleninu nakrájenou na větší kostky krátce orestujte a také vyndejte. Do výpeku vmíchejte trochu protlaku, osmažte a ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc na bílém víně: Při krájení zaječích porcí uschováme vytékající krev. Porce zajíce odblaníme, zalijeme vínem a necháme v misce v chladničce 1-2 hodiny odležet. Cibuli pokrájenou na plátky zpěníme na oleji, přidáme ok ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení kýta na žampionech : Odblaněnou kýtu naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na části sádla osmahneme kořenovou zeleninu pokrájenou na plátky, za okamžik přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka a ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc s rozinkami: Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme ze všech stran, osolíme ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc s cibulkami: Očištěného zajíce protáhneme slaninou, rozřežeme na kusy, v hrnci zalijeme bílým vínem, osolíme, přidáme 3 - 5 hřebíčků, oloupané cibulky, uzené maso a vaříme do měkka. Cibulky vyndáme asi po půlhodin ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc po sibiřsku: Zvěřinku uvaříte spolu s cibulí, kořenovou zeleninou, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a stroužkem česneku. Měkkou sejmete z kostí, jemně posekáte nebo umelete, přidáte osmaženou cibuli a podle ... …více»
|