Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta s brusinkami: Maso protkneme částí slaniny nakrájené na nudličky. Zbytek slaniny osmahneme na pekáči, přidáme máslo a cibuli nakrájenou na kolečka. Maso osolíme, opepříme, poprášíme moukou a vložíme ho na zrůžovělo ... …více»
|
13. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané jelení plátky: Maso potřeme olejem, proložíme petrželkou a celerovou natí a necháme v chladničce do druhého dne odležet. Cibuli nakrájenou na kolečka osmahneme na tuku, vložíme na ni osolené maso a opečeme po obou s ... …více»
|
13. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinové ragú: Maso promícháme s olejem a necháme chvíli odležet. Slaninu nakrájíme na tenké nudličky, roztavíme a maso na ní zprudka opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené houby, feferonky, nastrouhané okurk ... …více»
|
13. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s jablky: Bažanta osolíme a protkneme slaninou nakrájenou na nudličky. Zbytek slaniny roztavíme a bažanta na ní zprudka opečeme ze všech stran. Posypeme kořením, podlijeme trochou vývaru a přiklopíme pokličkou. ... …více»
|
13. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní srnčí pečeně: Maso ze hřbetu nebo z kýty otřeme vlhkou utěrkou a slaninou protýkáme po vlákně. Mírně osolíme a celý hřbet potřeme na pekáčku rozehřátým máslem. Necháme asi den odležet v chladné místnosti. Při přípr ... …více»
|
13. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc pečený se slaninou: Zaječí zadek otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a hustě prošpikujeme větší částí slaninou nakrájenou na nudličky. Na másle a zbylé slanině osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, vložíme do ní osoleného ... …více»
|
13. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc pečený na másle: Zajíce opláchneme a hustě prošpikujeme proužky slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky a dáme vyškvařit, přidáme máslo a na něm osmahneme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli. Položíme na ni ... …více»
|
10. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na bylinkách: Bažanta polijeme rozpuštěným máslem, osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, rozmarýnem a oreganem. Obložíme plátky slaniny a za občasného podlévání vodou a přelévání vypečenou šťávou upečeme ve vyhřá ... …více»
|
10. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kotlety nebo řízky: Na pánvi vyškvaříme slaninu. Kotlety naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na rozpálené slanině je po každé straně 3 minuty opečeme. Podáváme je s přírodní šťávou jako minutku ... ... ... …více»
|
8. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Maďarský guláš z divočáka: Maso a slaninu nakrájíme na drobnější kostky. Slaninu částečně roztavíme na pánvi a pak k ní přidáme divočáka. Osmaženého sundáme z ohně, posypeme paprikou, kmínem a solí, přidáme na plátky nakrájenou ... …více»
|