Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dušený jelen na houbách: Jelení maso nakrájet na proužky silné přibližně jako tužka. Dobře opláchnout a nechat okapat. Na oleji osmahnout dozlatova cibulku, přidat rajčatový protlak a dobře promíchané dále krátce orestovat. P ... …více»
|
25. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dušená jelení kýta s borůvkami: Dobře omytou a osušenou jelení kýtu bohatě prošpikovat slaninou. Stejnoměrně osolit a opepřit a nechat pár minut uležet, aby maso koření dobře natáhlo. Na pánvi zahřát trochu oleje a maso ze všech str ... …více»
|
24. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant plněný jablky: Očištěného bažanta omyjeme, osušíme, prošpikujeme proužky slaniny a osolíme. Potom jej naplníme očištěnými a nakrájenými jablky bez jadřinců, pokapanými citrónovou šťávou, a posypeme mletou skořici, ... …více»
|
24. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní kančí guláš: Drobně nakrájenou cibuli zpěníme v rozehřátém sádle, přidáme mletou červenou papriku, nasekané pálivé papričky a maso nakrájené na kostky. Prudce opečeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, přimícháme ... …více»
|
24. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Guláš z muflona: Odleželé maso odblaníme, nakrájíme na řízky, zlehka naklepeme a potom nakrájíme na kostičky nebo na silnější nu dle. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme póry nakrájené na kolečka, ope ... …více»
|
24. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí maso na víně: Maso nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a když pustí sádlo, vložíme maso a prudce opečeme. Potom osolíme, okořeníme mletým pepřem a tlučenými hřebíčky, ... …více»
|
24. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí guláš s brusinkami : Na rozpáleném oleji orestujeme cibulku do zlatova, přidáme nakrájené maso na kostičky a zprudka osmahneme, zasypeme kořením divočina a prolisovaným čenekem, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a dusí . ... …více»
|
21. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kotlíkový jelení guláš: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na klínky, česnek na plátky, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a cibuli na plátky. Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou ... …více»
|
21. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelen na špeku : Maso nakrájíme na kostky, česnek a cibulku nadrobno. Maso, česnek, cibulku, tymián, rozmarýn, brandy a olej smícháme, přikryjeme a necháme v chladu do druhého dne. Špek nakrájíme na malé ... ... …více»
|
21. 03. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí medailonky s brusinkovou omáčkou: Medailonky naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcesterem a olejem. Necháme uležet 2 dny v chladu. Poté usmažíme na rozpáleném oleji, těsně před koncem nalijeme k masu víno. Dáme do tepla. Na om . ... …více»
|