Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
2. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na hroznovém víně s ořechy: Ořechová jádra spaříme a oloupáme.
Očištěného bažanta osolíme, dáme do hlubšího hrnce na rozehřáté máslo a opečeme. Pak přidáme ořechová jádra pokrájená na poloviny a šťávu z 500 g prolisovaných hro ... …více»
|
2. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Divočák se sladkokyselou omáčkou po římsku: Očištěné maso z divočáka dáme do hluboké porcelánové mísy. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na plátky a povaříme s vodou, octem, bobkovým listem, tymiánem, hřebíčkem, celým pepřem a necháme vyhchladnou ... …více»
|
30. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Jelení ragú na červeném bíně: Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a obalte v mouce. Rozpalte olej a maso nechte ze všech stran osmahnout. Cibuli restujte s masem, přilijte víno a koření. Ragú duste dokud maso nezměkne. Po ... …více»
|
30. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta na smetaně s brusinkami : Kanči maso odblaníme, koření na zvěřinu smíchame s olejem potřeme maso a ještě trochu přisolíme. Necháme alespon půl dne odležet v chadou. Nakrajenou kořenovou zeleninu a cibuli dáme do pekače. Nalože ... …více»
|
29. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené srnčí řízky: Maso odblaníme, nakrájíme na řízky a z obou stran naklepeme. Česnek utřeme se solí a trochou oleje a touto směsí potřeme naklepané řízky. Necháme je asi hodinu odležet na chladném místě, například v l ... …více»
|
29. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí hřbet s noky: Maso omyjeme, odblaníme, osolíme a obložíme ho uzenou slaninou nakrájenou na nudličky. V pekáči rozškvaříme zbylou slaninu společně s trochou sádla, přidáme nakrájenou zeleninu včetně cibule a osmažím ... …více»
|
22. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Špikovaná koňská plec: Nejdříve si opracujeme maso. Slaninu dáme zmrazit, aby se nám s ní lépe špikovalo. Slaninu nakrájíme na proužky a maso prošpikujeme. Pokud chcete dokázat tvar, jaký je na obrázku, svažte maso pev ... …více»
|
18. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na žampionech: Odblaněné maso posypeme kořením a v pekáči po obou strnaách lehce opečeme. Přidáme trochu bílého vína, podlijeme vodou a pečeme. Zvlášť v kastrolku na kousku másla zasmažíme sterilované žampiony. Upeč ... …více»
|
18. 04. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Klokan na myslivecký způsob: Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky. Klokaní maso nakrájíme na kostky a naložíme na noc do nálevu připraveného z oleje, solamylu, koření, zeleniny a trochu vody. Na másle osmahneme cibu ... …více»
|
16. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Ragú ze zvěřiny : Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou zeleninu, přidáme odblaněné, na kousky nakrájené osolené maso, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme koření a nastrouhanou citrónovou ... …více»
|