Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté řízky s houbovou náplní

fotka Mleté řízky s houbovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mleté řízky s houbovou náplní:

300 g mletého vepřového a hovězího masa  | 1 ks žemle  |  mléko  | 30 g másla  | 2 lžíce oleje  | 1 ks bílek  |  hladká mouka  |  pepř  |  sůl  | 150 g hub  | 2 vejce  | 1 lžíce oleje  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Mleté řízky s houbovou náplní:

Žemli pokrájenou na plátky pokropíme mlékem, po prosáknutí ji dobře rozmělníme, přidáme mleté maso, bílek, pepř, sůl a dobře promícháme. Ze směsi připravíme 4 řízky, poklademe je houbouvou náplní (příprava náplně: houby pokrájené na plátky podusíme na oleji. Měkké houby zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme, až vejce ztuhnou. Nakonec vmícháme jemně nasekanou petrželku), pak okraje přeložíme přes náplň a řízky dobře uzavřeme. Poprášíme je moukou a pozvolna opečeme po obou stranách na rozhřátém másle a oleji. Podáváme s bramborou kaší a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Mleté řízky s houbovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté řízky s houbovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !