Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp z mletého masa a brambor

fotka Nákyp z mletého masa a brambor
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nákyp z mletého masa a brambor:

500 g mletého masa - vepřové  | 1 kg brambor  | 3 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | 50 g Rama Créme Bonjour kostka  | 200 ml mléka  | 150 g strouhaného sýra  |  tymián, pepř, muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Nákyp z mletého masa a brambor:

Tři velké cibule oloupeme a nakrájíme, česnek nasekáme najemno. Obojí pak osmahneme na oleji, přidáme tymián a vše vmícháme do mletého vepřového masa. Směs dobře opečeme a dáme do vymaštěné ploché misky. Brambory oloupeme, uvaříme doměkka, slijeme a ihned prolisujeme. Ochutíme pepřem, muškátovým oříškem a vmícháme do nich 50 g Ramy, mléko a nastrouhaný sýr. Bramborovou hmotu přeneseme na maso, nákyp vložíme do studené trouby a pečeme 15-20 minut při teplotě 200°C.


Fotky receptu Nákyp z mletého masa a brambor:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp z mletého masa a brambor
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !