Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený filet z aljašské tresky

fotka Pečený filet z aljašské tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečený filet z aljašské tresky:

600 g filet z aljašské tresky  | 30 g anglické slaniny  | 50 g kaparů  |  půlka cibule  | 200 ml zakysané smetany  | 30 ml olivového oleje  | 1 lžíce dijonské hořčice  |  citron  |  sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Pečený filet z aljašské tresky:

Filety ochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a po obou stranách je opečte na rozpáleném oleji. Cibuli nasekejte nadrobno, anglickou slaninu nakrájejte na nudličky a restujte na oleji. Během restování přidejte kapary nasekané najemno a hořčici. Nakonec vmíchejte zakysanou smetanu. Filety podávejte přelité omáčkou. Tu můžete zjemnit bílým vínem.






Fotky receptu Pečený filet z aljašské tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený filet z aljašské tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles