Použité suroviny receptu Pečený filet z aljašské tresky:
600 g filet z aljašské tresky
| 30 g anglické slaniny
| 50 g kaparů
| půlka cibule
| 200 ml zakysané smetany
| 30 ml olivového oleje
| 1 lžíce dijonské hořčice
| citron
| sůl, bílý pepř
Postup přípravy receptu Pečený filet z aljašské tresky:
Filety ochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a po obou stranách je opečte na rozpáleném oleji. Cibuli nasekejte nadrobno, anglickou slaninu nakrájejte na nudličky a restujte na oleji. Během restování přidejte kapary nasekané najemno a hořčici. Nakonec vmíchejte zakysanou smetanu. Filety podávejte přelité omáčkou. Tu můžete zjemnit bílým vínem.
Fotky receptu Pečený filet z aljašské tresky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!