250 g hladké mouky
| 30 g droždí
| 1 lžička cukru
| 1 špetka soli
| 2 lžíce oleje
| 1/2 hrníčku vlažné vody
| 150 g uzené krkovice
| 1 ks papriky
| 100 g nastrouhaného sýra
| podle chuti bazalka
| podle chuti kečup
Postup přípravy receptu Pizzový koláč:
Mouku, rozdrobené droždí, cukr, sůl, olej a vlažnou vodu v míse pořádně propracujeme ve vláčné těsto.
Poté těsto dáme na olejem vymazaný plech a roztáhneme do všech stran.
Vrch těsta pomažu kečupem, pokladu uzenou krkovicí. Nakrájím papriku na proužky a položím ji na krkovici. Pak už jen posypat sýrem a bazalkou. Pečeme ve vyhřáté troubě asi na 175 stupňů 20 minut.
Fotky receptu Pizzový koláč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!