Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba s provensálským kořením

fotka Ryba s provensálským kořením
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ryba s provensálským kořením:

600 g mražené tresky  |  máslo  |  provensálské koření  |  citronová šťáva  |  sůl  | 1 cuketa

Postup přípravy receptu Ryba s provensálským kořením:

Rybu necháme chvíli při pokojové teplotě povolit. Pak ji pokapeme citronovou šťávou, posypeme provensálským kořením a osolíme. Takto připravené kousky ryby dáme do pekáčku, který jsme pokladli kousky másla. Dáme péci do středně vyhřáté trouby. Když je ryba téměř hotová, přidáme k ní na hoblinky upravenou cuketu (což uděláme pomocí škrabky na brambory). Podáváme s vařeným bramborem nebo opečenými bramborovými hranolkami.


Fotky receptu Ryba s provensálským kořením:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba s provensálským kořením
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !