Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ryba s provensálským kořením:
600 g mražené tresky
| máslo
| provensálské koření
| citronová šťáva
| sůl
| 1 cuketa
Postup přípravy receptu Ryba s provensálským kořením:
Rybu necháme chvíli při pokojové teplotě povolit. Pak ji pokapeme citronovou šťávou, posypeme provensálským kořením a osolíme. Takto připravené kousky ryby dáme do pekáčku, který jsme pokladli kousky másla. Dáme péci do středně vyhřáté trouby. Když je ryba téměř hotová, přidáme k ní na hoblinky upravenou cuketu (což uděláme pomocí škrabky na brambory). Podáváme s vařeným bramborem nebo opečenými bramborovými hranolkami.
Fotky receptu Ryba s provensálským kořením:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!