Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sekaná z tresky

fotka Sekaná z tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sekaná z tresky:

800 g tresky  |  sůl  | 2 vejce  | 2 stroužky česneku  | 2 housky nebo rohlíky  |  několik lžic mléka  | 1 lžíce rozpuštěného másla  |  olivový olej  |  zelená petrželka  | ½ zeleninové kostky bez GS + 300 ml vody

Postup přípravy receptu Sekaná z tresky:

Maso z tresky pomeleme na masovém strojku, osolíme, přidáme vajíčka, prolisovaný česnek a jemně nasekanou zelenou petrželku. Housky nebo rohlíky pokrájíme na kostičky, zalijeme je teplým mlékem a přidáme k rybě. Vmícháme rozpuštěné máslo. Je-li výsledná směs příliš řídká, přidáme trochu strouhanky. Potom ze směsi vytvarujeme dvě šišky, které pečeme v pekáči vymazaném olivovým olejem v troubě vyhřáté na 180 °C asi 45 minut. Během pečení podléváme šišky zeleninovým vývarem připraveným ze zeleninové kostky a vody. Nakonec pekáč odkryjeme a pečeme asi 10 minut při 200 °C. Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Sekaná z tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná z tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !