![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 05. 2012 Škola vaření
Jasmínová rýže je ušlechtilý druh rýže, který se čím dál častěji objevuje i na našich stolech. Je totiž výborná. Její zrníčka jsou středně velká, dlouhá a mají obyčejně žlutohnědou či běložlutou barvu …více»
|
![]() |
11. 05. 2012 Škola vaření
S kuskusem se stále častěji setkáváme i na pultech běžných obchodů. Jeho vzhled je lákavý a cena příznivá. Navíc je zdravý a velmi rychle se připravuje. A můžete ho zkombinovat prakticky s čímkoli... …více»
|
![]() |
17. 04. 2012 Škola vaření
Kdo by neznal klasické české kynuté buchty, téměř každý je už alespoň ochutnal, ale málokdo ví, kde se vzaly a jejich historii. Většina hospodyněk je dnes dělá s náplní buď s tvarohem, mákem, povidly, …více»
|
![]() |
13. 04. 2012 Škola vaření
Možná se vám už stalo, že jste dostali jako dárek skvělý sypaný čaj, u kterého jste měli pocit, že si zaslouží něco víc, než jen zalít horkou vodou v obyčejném hrnku. Čínský čajový obřad je spíše …více»
|
![]() |
8. 04. 2012 Škola vaření
Jestliže nevíte, co dobrého a voňavého upéct tentokrát, tak české domácí moučníky jsou chuťově, barevně, aromaticky a tvarově nepřekonatelné. Můžete si udělat například buchtu, řez, roládu, závin, …více»
|
![]() |
6. 04. 2012 Škola vaření
Bábovka je druh sladkého pečiva a patří mezi nejžádanější, protože každého z nás někdy chytne mlsná a koukáme, kde je co dobrého. Bábovka je jedna z nejrychlejších a nejchutnějších a proto když …více»
|
![]() |
17. 03. 2012 Škola vaření
Pečivo, a zejména chléb, je důležitou potravinou pro mnoho lidí na celém světě. Obsahuje snadno využitelné sacharidy, a tudíž je významným zdrojem energie. V pečivu se tak …více»
|
![]() |
13. 03. 2012 Škola vaření
Destilát je možné vyrobit z jakékoli suroviny, která obsahuje jednoduchý zkvasitelný cukr nebo škrob. Pro výrobu vodky může být použit destilát z melasy. Taková vodka má pak příjemně zaoblené, lahodné …více»
|
![]() |
28. 02. 2012 Škola vaření
Ovocným vínem rozumíme nápoj vyrobený alkoholovým kvašením šťávy z ovoce, kterou je možné před kvašením upravit přídavkem vody a cukru. Pro výrobu ovocných vín můžeme použít téměř všechny druhy ovoce. …více»
|
![]() |
24. 02. 2012 Škola vaření
Vyzkoušejte pohanku, méně známou surovinu využívanou nejen v české kuchyni! Pohanka se řadí mezi obiloviny. Z hlediska lidské výživy má pohanka velmi příznivé složení, proto je vyhledávána především …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |