Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční nádivka

fotka Velikonoční nádivka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka:

6 ks žemle  | 6 ks vejce  | 500 g uzené maso  | 100 ml mléko  |  nať petržele podle chuti  |  kopřivy podle chuti  |  sůl, pepř, muškátový květ  | 1

Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka:

Žemli nakrájíme na kostičky a zvlhčíme ji vývarem z uzeného masa. Uzené maso nakrájíme na kostky a přidáme k žemlím spolu s nasekanou petrželkou a kopřivami. Osolíme, ochutíme muškátovým květem a pepřem. V mléce rozšleháme vejce, přidáme ke směsi a promícháme. Ve vymaštěné a strouhankou vysypané zapékací misce zvolna upečeme.<br />
Velikonoční nádivku můžeme použít i jako náplň do kuřete, nebo krůty.


Fotky receptu Velikonoční nádivka:

Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Fotky vložil: martikam,kacice 
Hodnocení receptu Velikonoční nádivka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles