Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené zelí s mletým masem

fotka Zapečené zelí s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Zapečené zelí s mletým masem:

sůl  | 750 g zelí  | 1 cibule  | 20 g sádla  |  celý pepř  |  nové koření  |  bobk. list  |  tymián  |  cukr  | 400 g mletého masa mix  |  yzop  |  saturejka  | 100 g angl. slaniny  | 1 lžička mletého kmínu  |  chléb

Postup přípravy receptu Zapečené zelí s mletým masem:

Zelí překrojíme a ve vroucí osolené vodě 6 minut povaříme. Scedíme je a necháme odkapat. Z prochladlého zelí odřízneme několik vrchních listů, zbytek nakrájíme na nudličky. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zelí, koření, sůl, cukr a podusíme. Koření vyjmeme, přidáme mleté maso a 10 minut dusíme. Zapékací misku vyložíme polovinou anglické slaniny a několika zelnými listy, na ně navršíme dušené zelí a maso, posypeme jemně nakrájenými natěmi a kmínem, přikryjeme zbylými listy, plátky slaniny a v dobře vyhřáté troubě zapečeme. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Zapečené zelí s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené zelí s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !