Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chutné pečené brambory s masem, sýrem a anglickou slaninous

fotka Chutné pečené brambory s masem, sýrem a anglickou slaninous
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 51

Použité suroviny receptu Chutné pečené brambory s masem, sýrem a anglickou slaninous:

100 g angl. slaniny  | 800 g brambor  | 200 ml smetany  | 1 pór  | náplň  | 500 g ml. masa  | 100 g eidamu  | 1 vejce  |  tuk, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Chutné pečené brambory s masem, sýrem a anglickou slaninous:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Pórek nakrájíme na kroužky. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
Mleté maso spojíme s vejcem a vmícháme strouhaný sýr. Osolíme, opepříme a řádně promícháme mokrýma rukama.
Pekáček vytřeme tukem. Dno vyložíme vrstvou brambor a na ni rozprostřeme masovou náplň, kterou posypeme nakrájeným pórkem a poklademe plátky anglické slaniny. Horní vrstvu tvoří opět plátky brambor. Okořeníme a dáme zapéci do trouby. Asi po 20 minutách pečení, zalijeme pokrm smetanou. Zvolna dopečeme, až brambory zrůžoví.


Fotky receptu Chutné pečené brambory s masem, sýrem a anglickou slaninous:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chutné pečené brambory s masem, sýrem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !