Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holandský řízek

fotka Holandský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 45

Použité suroviny receptu Holandský řízek:

500 g mleté vepřové maso  | 200 g tvrdý sýr  | 2 lžíce hrubá mouka  | 200 ml mléko  | 3 ks vejce  |  sůl, mletý pepř podle chuti  |  hladká mouka na obalení  |  strouhanka na obalení  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Holandský řízek:

Mleté vepřové maso smícháme v misce s nastrouhaným sýrem, solí, pepřem, l vejcem, mlékem a hrubou moukou. Směs necháme nejméně hodinu odležet v chladničce a pak z ní vytvoříme čtyři ploché řízky.



Ty postupně obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Pokud nám rozšlehané vejce zbylo, tak ještě jednou řízky obalíme. Smažíme zvolna z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova.



Holandký řízek podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší, doplníme okrurkovým nebo hlávkovým salátem, nebo kompotem.


Fotky receptu Holandský řízek:

Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Holandský řízek
Fotky vložil: damami,mikejla,cudovluc,Mirkasirka 
Hodnocení receptu Holandský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !